“Πρώτη” με στόχο νέα υπέρβαση για τον ΝΠΣ Βόλος (photos)

Μετά από δύο απόλυτα πετυχημένες χρονιές, όπου η ομάδα ανέβηκε δύο κατηγορίες, ο ΝΠΣ Βόλος θα αγωνίζεται, ως γνωστόν, στη Σούπερ Λιγκ και σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας,  ενόψει της νέας χρονιάς, καθώς και ο καθιερωμένος αγιασμός.

Αρκετοί φίλαθλοι έδωσαν το «παρών» στο γήπεδο, χειροκροτώντας τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία κατά την παρουσίαση της ομάδας. Από πλευράς διοίκησης παραβρέθηκε τα περισσότερα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιώργο Σπυριδόπουλο. Το «παρών» έδωσαν ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Λούτσος, και τα μέλη Νικόλαος Βαβανέλος, Αντώνης Κουτσουδάκης, Κώστας Νταόπουλος, Αποστόλης Σκαφίδας και Δημήτρης Χρυσικός.

Είκοσι ένας ποδοσφαιριστές έδωσαν το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση, ενώ απουσίασε ο Σλοβάκος Έρικ Γέντρισεκ, ο οποίος θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στις 27 Ιουνίου. Από το περσινό ρόστερ παρέμειναν έξι παίκτες, οι Αντώνης Ντεντάκης, Βασίλης Μάντζης, Στέργιος Δημόπουλος, Κώστας Ηλιόπουλος, Κώστας Κορέλας και Βασίλης Κραβαρίτης. Όσον αφορά τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, αυτοί είναι οι Αναστάσιος Καραγκιόζης, Θανάσης Γκαραβέλης, Φράνκο Φεράρι, Αναστάσιος Τσοκάνης, Αγκούστο Μαξ, Παναγιώτης Συμελίδης, Φερνάντο Ζοάο, Μπράιαν Σαρμιέντο, Γιώργος Κορνέζος, Απόστολος Διαμαντής, Κώστας Μπαλογιάννης, Μάριος Τσαούσης. Την προετοιμασία της ομάδας θα ακολουθήσουν και οι νεαροί Γιώργος Κανελλάκης, Γιώργος Μπάλας και Δημήτρης Διμηνάς από την ομάδα Κ19 του συλλόγου.

Προπονητής για τρίτη σερί χρονιά θα είναι ο Ισπανός Χουάν Φεράντο, με άμεσο συνεργάτη τον συμπατριώτη του Βίκτορ Μπασάντρε. Γυμναστής της ομάδας είναι ο Τριαντάφυλλος Οικονόμου και προπονητής τερματοφυλάκων ο Αντώνης Παναγιωτόπουλος. Γιατρός της ομάδας είναι ο Ευάγγελος Παγουλάτος, φυσιοθεραπευτές οι Στέφανος Ζήσης και Ντάνιελ Μιρακίδης και φροντιστές οι Γιώργος Οκάουγλου και Γιάννης Ντάφος.

Τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ θα είναι και φέτος ο Άκης Πέτρου, διευθυντής της ΠΑΕ ο Πέτρος Τσιτσιμπής, ενώ ο Μάνος Παναγιωτόπουλος θα είναι υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ομάδας.

Μετά τον αγιασμό και την παρουσίαση της ομάδας, οι παίκτες προπονήθηκαν χαλαρά, ενώ ακολούθησε δίτερμα.

Δείτε στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί στιγμιότυπα από την σημερινή πρώτη συγκέντρωση της ομάδας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις