Καβάλα: Κατέθεσε τα δικαιολογητικά για την ΠΑΕ

Ο ΑΟ Καβάλα κατέθεσε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη σύσταση της νέας ΠΑΕ με την ονομασία ΠΑΕ ΑΟΚ 1965.

Πλέον τις επόμενες μέρες και αφού οριστεί νέα γενική συνέλευση θα τεθούν οι μετοχές στη διάθεση πρώτα των μελών του Ερασιτέχνη. Σημειώνουμε ότι το μετοχικό κεφάλαιο που ορίστηκε είναι του ύψους των 30.000 ευρώ και μια μετοχή κοστίζει 30 ευρώ, δηλαδή θα διατεθούν συνολικά 1000 μετοχές.

Φυσικά θα οριστεί ο πρόεδρος της νέας ΠΑΕ και όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Δεν περιμένουμε εκπλήξεις με νέα πρόσωπα. Τουλάχιστον αυτό δείχνουν τα πράγματα μέχρι τώρα.

Σε αγωνιστικό επίπεδο έχουν γίνει μεταγραφικές επαφές αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι το ανακοινώσιμο αφού προέχει να τελειώσει η διαδικασία με τη νέα ΠΑΕ.

Μέχρι πάντως του τέλος του μήνα ίσως υπάρχουν κάποια νέα αγωνιστικά, δηλαδή ποιοι θα συνεχίσουν στο ρόστερ για τη σεζόν 2019-2020 και ποιοι θα αποχωρήσουν. Το σίγουρο είναι ότι δεν συνεχίζει ο Οδυσσέας Λυμπεράκης που ανακοινώθηκε από τον Πανιώνιο.

Ο ΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να κοιτάξει και την τοπική αγορά αφού πρέπει απαραίτητα να έχει και τμήμα Κ-19 που θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα. Στην ατζέντα του Παύλου Δερμιτζάκη είναι αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές από ομάδες της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΚ.

Πηγή: Πρωινή

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις