Κράμα έμπειρων και φιλόδοξων παικτών ο φετινός ΝΠΣ Βόλος

Συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη (26/6) για τρίτη μέρα η προετοιμασία των παικτών του ΝΠΣ Βόλος υπό τις οδηγίες του Χουάν Φεράντο και των συνεργατών του, ενώ θυμίζουμε πως ο Έρικ Γέντρισεκ αναμένεται να έρθει στο Βόλο και να ξεκινήσει προπονήσεις στις 27 Ιουνίου.

Το φετινό ρόστερ θα έχει σε μεγάλο βαθμό αργεντίνικο χρώμα, καθώς οι παίκτες που αποκτήθηκαν από την εν λόγω χώρα της Λατινικής Αμερικής δείχνουν από την πρώτη κιόλα μέρας πως είναι ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην ομάδα.

Από το περσινό ρόστερ έξι παίκτες παρέμειναν στην ομάδα και επί της ουσίας δημιουργείται μια νέα ομάδα, με ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές, καθώς οι απαιτήσεις του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ είναι σαφώς αυξημένες.

Στους «κυανέρυθρους» υπάρχουν και παίκτες, νεαροί και ταλαντούχοι, που ήρθαν στην ομάδα με σκοπό να πιάσουν την ευκαιρία από τα… μαλλιά και να διακριθούν μέσα από την ομάδα, όπως είναι ο Μπαλογιάννης, Τσαούσης, Διαμαντής (δανεικοί από τον ΠΑΟΚ) και Κορνέζος (δανεικός από την ΑΕΚ).

Ο Χουάν Φεράντο και οι συνεργάτες του στην τεχνική ηγεσία Βίκτορ Μπασάρντε και Τριαντάφυλλος Οικονόμου (γυμναστής) και Αντώνης Παναγιωτόπουλος (προπονητής τερματοφυλάκων), καλούνται να δημιουργήσουν μια αξιόμαχη και ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα παίζει καλό ποδόσφαιρο, προσελκύοντας κόσμο στο γήπεδο. Όπως τόνισε ο Ισπανός προπονητής των «κυανέρυθρων», υπάρχει χρόνος για να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις, όσον αφορά τα μεταγραφικά και να φτιαχτεί μια ομάδα, η οποία θα είναι έτοιμη στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις