Ν. Γαλανάκης: Σημαντικό το πρώτο ματς με Ασπίδα Ξάνθης

Ως αμφίρροπα χαρακτήρισε τα φετινά μπαράζ ανόδου για την Α2 μπάσκετ των γυναικών ο προπονητής της Νίκης, Νίκος Γαλανάκης, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία». Οι «κυανόλευκες» ρίχνονται σήμερα στη μάχη των μπαράζ, αντιμετωπίζοντας στο κλειστό της Καλαμαριάς στις 16.45 την Ασπίδα Ξάνθης, με τον τεχνικό της Νίκης να επισημαίνει: «Κατά τη γνώμη μου είναι πολύ σημαντικό το πρώτο παιχνίδι για τη συνέχεια στη διοργάνωση. Αν το κερδίσουμε η ψυχολογία μας θα ανεβεί κατακόρυφα για τα υπόλοιπα ματς» δήλωσε ο Νίκος Γαλανάκης, ο οποίος χαρακτήρισε πιο αμφίρροπα τα φετινά μπαράζ:

«Πέρσι υπήρχε ένα μεγάλο φαβορί, που ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα, τον οποίο πάντως κοντράραμε στα ίσια. Φέτος απουσιάζει η ομάδα που θα ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες, αν και οι πληροφορίες μου λένε πως γενικά το επίπεδο θα είναι πιο ανεβασμένο από την προηγούμενη σεζόν.

Θεωρώ πως όλα εξαρτώνται από τη δική μας απόδοση. Εάν δείξουμε σοβαρότητα και σταθερότητα, τότε έχουμε πολλές πιθανότητες να ανεβούμε κατηγορία. Η ομάδα είναι έτοιμη για τα μπαράζ και ελπίζουμε στο καλύτερο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις