Στοίχημα: Για το 2/2 η Αίγυπτος!

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (26/06) περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε Κόπα Άφρικα και MLS με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις για εσάς. Στην Αίγυπτο ξεκινά η 2η αγωνιστική του Κόπα Άφρικα με τρεις αναμετρήσεις, ενώ στις ΗΠΑ το εθνικό πρωτάθλημα μπαίνει στην 18η αγωνιστική του. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για τις μεταγραφικές κινήσεις όλων των ελληνικών ομάδων, στις κατηγορίες Άρης Μεταγραφές, Ολυμπιακός Μεταγραφές κ.ο.κ. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Για το 2/2 οι “Φαραώ”

Η Αίγυπτος μπήκε με το δεξί στη διοργάνωση επικρατώντας με 1-0 της Ζιμπάμπουε στο εναρκτήριο παιχνίδι του φετινού Κόπα Άφρικα. Σε ένα κατάμεστο γήπεδο και με τον τίτλο του ακλόνητου φαβορί είχε νευρικότητα στο παιχνίδι της, όμως κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο των μαχητικών αντιπάλων, έστω και δύσκολα. Ο εξτρέμ Τρεζεγκέ πέτυχε το νικητήριο τέρμα στο 41’ και ήταν εν γένει ο καλύτερος του γηπέδου.

Η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό έπεσε θύμα έκπληξης στην 1η αγωνιστική, δεχόμενη την ήττα με 2-0 από την Ουγκάντα. Νωχελική εμφάνιση από τους Κεντροαφρικανούς, που βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 14’, δέχθηκαν και 2ο τέρμα στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και δεν κατάφεραν να αντιδράσουν με τους αστέρες τους στην επίθεση να μην βρίσκονται σε καλή μέρα. Οι γηπεδούχοι “Φαραώ” αφού ξεπέρασαν το τρακ της πρεμιέρας, αναμένεται να παρουσιαστούν καλύτεροι απόψε και να επικρατήσουν άνετα των Κονγκολέζων εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση. Επιλογή μας σε απόδοση 1.83 η νίκη της Αιγύπτου με ασιατικό χάντικαπ (-1), που σημαίνει πως σε περίπτωση που η Αίγυπτος επικρατήσει με ένα γκολ διαφορά παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω. 

Αδικείται η Ζιμπάμπουε

Η ευχάριστη έκπληξη της πρεμιέρας στο Κόπα Άφρικα ήρθε από την ομάδα της Ουγκάντας, η οποία επικράτησε με 2-0 της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό. Η ομάδα του coach Ντεσάμπρ ξάφνιασε το θεωρητικό φαβορί του αγώνα με γκολ στο 14ο λεπτό, ενώ το ίδιο έπραξε και στο ξεκίνημα της επανάληψης (48’) με τους Καντού και Όκβι να είναι οι σκόρερς. Βρήκε χώρους απέναντι σε έναν νωχελικό αντίπαλο και τους εκμεταλλεύτηκε, κάτι που δύσκολα θα συμβεί απέναντι στη Ζιμπάμπουε, η οποία ήταν πολύ μαχητική απέναντι στην οικοδέσποινα Αίγυπτο. Αδικείται από τις αποδόσεις η Ζιμπάμπουε και έχει αξία σε απόδοση 2.30 το ποντάρισμα στο 2 DNB. Εδώ, σε περίπτωση ισοπαλίας παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω. 

Δυνατή έδρα το Σαν Χοσέ

Το MLS συνεχίζεται ακάθεκτο και τα ξημερώματα στο Σαν Χοσέ οι τοπικοί Earthquakes υποδέχονται τη Dynamo από το Χιούστον. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 15η θέση (από 24) με 19 βαθμούς, πέντε πίσω από το Χιούστον που κατατάσσεται 10ο. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι το Σαν Χοσέ ηττήθηκε στην έδρα των πρωτοπόρων από το Λος Άντζελες με 3-1, όμως στο γήπεδό του παρουσιάζεται πολύ πιο ισχυρό και μετρά 5 νίκες και 1 ισοπαλία στα τελευταία 6 παιχνίδια! Αντιθέτως, το Χιούστον μακριά από την έδρα του μετρά 4 συνεχόμενες ήττες με τελευταία νίκη στις 31 Μαρτίου. Οι Καλιφορνέζοι εκμεταλλεύονται την έδρας τους συνεπώς ο άσος του Σαν Χοσέ σε απόδοση 1.93 είναι η επιλογή μας από την αναμέτρηση. 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις