Ολοκληρώθηκε η χρονιά στη Σχολή ποδοσφαίρου της Αγίας Παρασκευής

Η Αγία Παρασκευή δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα τμήματα υποδομής. Η ανδρική της ομάδα μετέχει με επιτυχία στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΘ έχοντας στο ρόστερ της παιδιά από τα «σπλάχνα» του συλλόγου, ο οποίος διαπρέπει και στα ηλικιακά πρωταθλήματα. Επίσης, δεν είναι λίγα τα παιδιά της Αγίας Παρασκευής που πλέον διαπρέπουν εκτός νομού Μαγνησίας. Πριν από λίγες ημέρες η Σχολή της Αγίας Παρασκευής πραγματοποίησε μία ωραία γιορτή με την ευκαιρία της λήξης της αγωνιστικής περιόδου 2018-19. Η συμμετοχή των παιδιών και των γονέων τους ήταν μεγάλη, γεγονός που ικανοποίησε τους ανθρώπους του συλλόγου.


Σε σχετική ανακοίνωση τονίζονται τα εξής: «Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις της σχολής μας η 21η τελετή λήξης της αγωνιστικής περιόδου. Η συμμετοχή των παιδιών ήταν μεγάλη και μαζί με τους γονείς τους γέμισαν τους χώρους της Σχολής.
Ο πρόεδρος της Σχολής Σαρρής Γεράσιμος έκανε τις βραβεύσεις των παιδιών με τις περισσότερες προπονήσεις στην σεζόν και στους πρώτους σκόρερ στα πρωταθλήματα ΕΠΣΘ στα 12 τμήματα που συμμετείχαν σε αυτά. Ιδιαίτερα να αναφέρουμε ότι το βραβείο του Δεμερτζή Απόστολου τμήμα Κ6 παρέλαβε ο Κωστόπουλος Δημήτρης που αυτή την στιγμή είναι στην Κ17 της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και θυμήθηκε το δικό του παρελθόν στην Σχολή όπου και αυτός από αυτήν την ηλικία ξεκίνησε. Η βραδιά έκλεισε με την μονομαχία παιδιών και γονέων στα γήπεδα της Σχολής μας. Τα παιδιά παρέλαβαν το πρόγραμμα της νέας περιόδου και με ένα αναψυκτικό ΕΨΑ και ένα κέρασμα, ενώ έδωσαν ραντεβού για τον Σεπτέμβριο. Καλό καλοκαίρι».