«Όχι» της Παρί σε Μπαρτσελόνα για Νεϊμάρ

Μπορεί η Παρί Σεν Ζερμέν να του έχει βάλει πωλητήριο, αλλά αυτό δε σημαίνει πως είναι έτοιμη να δεχτεί και οποιαδήποτε πρόταση γίνει για τον Νεϊμάρ.

Φαίνεται πως το συνειδητοποίησε και η Μπαρτσελόνα. Τουλάχιστον βάσει ενός δημοσιεύματος της «Parisien», η οποία υποστηρίζει πως η αρχική προσέγγιση των Καταλανών απορρίφθηκε.

Στο Παρίσι ζητούν πάνω από 200.000.000 ευρώ για να αποχωρήσει ο Βραζιλιάνος και η Μπαρτσελόνα σε πρώτη φάση δε μοιάζει διατεθειμένη να δώσει τόσα. Φαβορί παραμένουν οι «μπλαουγκράνα», αλλά θα πρέπει να ανέβουν. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι και απαίτηση των αποδυτηρίων να αποκτηθεί ο Νεϊμάρ. Διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με αρκετούς, σε αντίθεση με τον Αντουάν Γκριεζμάν. Υπάρχουν παίκτες στην Μπαρτσελόνα που δεν έχουν ξεχάσει το περσινό «όχι» του Γάλλου.

Εν τω μεταξύ, η Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πως περιμένει τα χρήματα από την πώληση του Νεϊμάρ για να κινηθεί αναλόγως. Δε μένει, όμως, με σταυρωμένα χέρια. Κάνει διάφορες κινήσεις. Μία εξ αυτών αφορά στον Τζίτζι Ντοναρούμα.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα οι Γάλλοι χτύπησαν την πόρτα της Μίλαν για τον Ιταλό τερματοφύλακα. Οι «ροσονέρι» ζητούν 50.000.000 ευρώ και οι διαπραγματεύσειες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Τέλος, φαίνεται πως εγκαταλείπεται η περίπτωση του Ματίας Ντε Λιχτ. Πιθανότατα αυτό έχει να κάνει και με το γεγονός πως η Γιουβέντους μπήκε δυναμικά στη μάχη της απόκτησής του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις