Δόξα Δράμας: 550 χιλ. το οικονομικό άνοιγμα

Για ακόμη έναν μήνα θα συνεχίσει την αναζήτηση του διαδόχου του στην ηγεσία της Δόξας ο Γιάννης Μπύρος, όπως τόνισε στη Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής.

Παρουσία του Γιάννη Μπύρου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (27/6) η γενική συνέλευση του ΓΣ Δόξα Δράμας με κύριο θέμα συζήτησης την κατάσταση στην ΠΑΕ.

Εκ μέρους της ΠΑΕ κατατέθηκε προϋπολογισμός εσόδων-εξόδων για τη σεζόν 2019-20 αναλυτικά με αριθμούς. Σύμφωνα με τα στοιχεία που κατατέθηκαν τα έξοδα αγγίζουν το 1,4 εκ. ευρώ και τα έσοδα από τηλεοπτικά, εισιτήρια και χορηγίες εκτιμώνται στις 850 χιλιάδες.

Προκύπτει, δηλαδή, ένα χρηματοδοτικό κενό ύψους 550 χιλιάδων, για το οποίο ο Γιάννης Μπύρος ζητά εγγυήσεις κάλυψης από όσους ενδιαφέρονται για να αναλάβουν την ΠΑΕ. Ο ιδιοκτήτης των «μαυραετών» έθεσε νέα προθεσμία ενός μήνα για την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος και εξέφρασε την αισιοδοξία πως θα υπάρξει συμφωνία μέσα σε αυτό το διάστημα.

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει βρεθεί ο άνθρωπος που θα παρέχει τις εγγυήσεις. «Εδειξαν ότι αυτό που θέλουν είναι όχι να δώσουν στη Δόξα, αλλά να κερδίσουν από αυτήν», σημείωσε ο Γιάννης Μπύρος.

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι της Ερασιτεχνικής αποφάσισαν τη συγκρότηση επιτροπής για την προσέλκυση επιπλέον χορηγιών προκειμένου να συμβάλουν και αυτοί από την πλευρά τους στην οικονομική ενίσχυση της ΠΑΕ.

πηγή: Metrosport

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις