Στην Εθνική Παίδων πόλο κλήθηκε ο Χρήστος Κουτσουνίδης

Καμπ προετοιμασίας στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά, από την προσεχή Δευτέρα 1/7, εν όψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μπουργκάς, πραγματοποιεί η Εθνική μας ομάδα των Παίδων.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Σάκης Πλατανίτης κάλεσε 20 πολίστες και μεταξύ αυτών τον τερματοφύλακα του Ο.Υ.Κ.Β. Χρήστο Κουτσουνίδη. Ο 15χρονος Βολιώτης πολίστας πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων που διεξήχθη πρόσφατα στη Χίο, με αποτέλεσμα να τραβήξει τα βλέμματα του Ομοσπονδιακού τεχνικού.

Ο Κουτσουνίδης εφόσον επιλεγεί στην 15αδα της Εθνικής ομάδας παίδων, θα μεταβεί με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στη Βουλγαρία, όπου στο Μπουργκάς, όπως προαναφέραμε, θα διεξαχθεί από τι 19 έως τις 28 Ιουλίου το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης.

Αναλυτικά, οι επιλεγέντες πολίστες που θα λάβουν μέρος στο καμπ της Εθνικής στο κολυμβητήριο του Πειραιά είναι οι εξής: Εγνατιάδης, Βασιλόπουλος, Δευτεραίος, Μπιτσάκος (Παναθηναϊκός), Δαμίγος, Κότσκαρ, Μυρίλος (Πανιώνιος), Αλμυράς, Σιαμάς, Τουρκομενής (Ολυμπιακός), Αμπαζής, Σφηκάκης (Ν.Ο. Χίου), Καστρινάκης (Ν.Ο. Βουλιαγμένης), Μαθιόπουλος (Εθνικός Πειραιά), Λαμπρόπουλος (Α.Ε. Χαϊδαρίου), Κανδανολέων, Λουβιτάκης (Ν.Ο. Χανίων), Πάτσικας (Ν.Ο. Λάρισας), Αλειφτήρας (ΠΑΟΚ), Κουτσουνίδης (Ο.Υ.Κ. Βόλου).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις