Χρυσός στο Μινσκ ο Βολικάκης

Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Έλληνες αθλητές και συγκεκριμένα ο Χρήστος Βολικάκης, στους 2ους ευρωπαϊκούς αγώνες, οι οποίοι διεξάγονται στο Μινσκ της Λευκορωσίας! Μετά το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε η Άννα Κορακάκη στο αεροβόλο πιστόλι 25μ., ήρθε άλλο ένα.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Βολικάκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Μινσκ στο αγώνισμα σκρατς της ποδηλασίας! Δείχνοντας ότι πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους αθλητές της Ευρώπης, στο συγκεκριμένο άθλημα. Ανεβάζοντας την Ελλάδα, για μία ακόμη φορά, στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Ο 31χρονος πρωταθλητής, ύστερα από έναν συγκλονιστικό αγώνα, όπου βρισκόταν μονίμως στις τέσσερις πρώτες θέσεις, κέρδισε στο φινάλε! Κυριολεκτικά όμως η νίκη ήρθε στο τέλος και με διαφορά μισής ρόδας! Αφήνοντας δεύτερο τον Πολωνό Καζιμιετς Προκόπιτσιν.

Ο χρόνος που έκανε ο Έλληνας αθλητής της ποδηλασίας ήταν 17:57, ενώ τρίτος τερμάτισε ο Λευκορώσος Γιαουχένι Κάραλιοκ.

Να σημειωθεί πως την απονομή θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος. Την πρώτη του μάλιστα ως μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας στην ποδηλασία, Βολικάκης, έδειξε με την επίδοσή του και την κατάκτηση του χρυσού ότι είναι από τους κορυφαίους της Ευρώπης! Μία ακόμη, λοιπόν, διάκριση για την ελληνική ομάδα στους 2ους ευρωπαϊκούς αγώνες που γίνονται στο Μινσκ. Μετά απ’ αυτήν της Άννας Κορακάκη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις