Τον πρώτο λόγο Αργεντινή και Νότια Αφρική

Αρκετά ενδιαφέρον το σημερινό κουπόνι πάμε στοίχημα, καθώς στο πρόγραμμα υπάρχουν παιχνίδια για τα προκαταρκτικά του Τσάμπιονς Λιγκ, το Κόπα Άφρικα και το Κόπα Αμέρικα, ενώ στη δράση βρίσκονται και αρκετά πρωταθλήματα. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για τις όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Vistabet.Πάμε να δούμε αναλυτικά τις σημερινές μας επιλογές.

Το καθήκον της η Αργεντινή

Πρώτη επιλογή έρχεται από το Κόπα Αμέρικα και τη νοκ – άουτ αναμέτρηση Βενεζουέλα – Αργεντινή, όπου θα κρατήσουμε το Αργεντινή -1(Ασιατικό) σε απόδοση 2.02. Με νίκη έκλεισε τις υποχρεώσεις της στη φάση των ομίλων η Βενεζουέλα, που επικράτησε με 1-3 της Βολιβίας, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση για ακόμη ένα παιχνίδι στο τουρνουά. Προηγήθηκαν οι “λευκές” ισοπαλίες με Περού (0-0) και Βραζιλία (0-0), η ομάδα του Ντουνταμέλ, κατέκτησε τη 2η θέση στον 1ο όμιλο και πλέον καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αργεντινής.

Από την πλευρά της η “αλμπισελέστε” μετά τις απογοητευτικές εμφανίσεις της στις πρώτες αγωνιστικές, έπαιξε χωρίς περιθώρια κόντρα στο Κατάρ, πήρε τη νίκη με 2-0 και μαζί την πρόκριση στην επόμενη φάση. Φυσικά για ακόμη ένα παιχνίδι δεν έπεισε με την εικόνα της, είναι χαρακτηριστικό πως ξεκίνησε με ήττα από την Κολομβία (0-2) τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά, ακολούθησε η ισοπαλία με την Παραγουάη (1-1), τερματίζοντας έτσι στη 2η θέση του 2ου ομίλου και στο -5 από την 1η Κολομβία. Πλέον η Αργεντινή γνωρίζει πως τα περιθώρια στενεύουν, είναι το φαβορί της αναμέτρησης και με σοβαρή εμφάνιση μπορεί να φτάσει σε μια άνετη επικράτηση.

Υποχρεωμένη για τη νίκη η Νότια Αφρική

Χωρίς περιθώρια για απώλειες η Νότια Αφρική που αντιμετωπίζει τη Ναμίμπια σε ένα παιχνίδι “must win”. Πρόκειται για μια ποιοτικότερη ομάδα και με σοβαρή εμφάνιση μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει κόντρα σε μια υποδεέστερη αντίπαλο, θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 1.75. Προβλημάτισε έντονα με την εικόνα της στην πρεμιέρα η Νότια Αφρική και δεν κατάφερε να αποφύγει τα χειρότερα κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού, από την οποία ηττήθηκε με 1-0.

Έχει μπει πλέον σε μπελάδες, η νίκη είναι μονόδρομος αν θέλει να συνεχίσει να ελπίζει σε συνέχεια στη διοργάνωση. Σε δύσκολη θέση και η Ναμίμπια, που ηττήθηκε στην πρεμιέρα με 1-0 από το Μαρόκο και πλέον η αποστολή της είναι εξαιρετικά δύσκολη, αφού μετά τη Νότια Αφρική, θα αντιμετωπίσει την κατά πολύ ανώτερη Ακτή Ελεφαντοστού. Η Νότια Αφρική έχει τον πρώτο λόγο, θα κρατήσουμε τον άσσο.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις