Χ. Τσιτσιρίγκος: Δεν δημιουργώ εσωστρέφεια και μιζέρια στον Ολυμπιακό Β.

Ο πρόεδρος τους ΣΦΟΒ, Χρήστος Τσιτσιρίγκος, ο οποίος σε πρόσφατες δηλώσεις του εξέφρασε την διαφωνία του για την επιλογή του Θωμά Γράφα, για τη θέση του προπονητή στον Ολυμπιακό, με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο να απαντά επί του θέματος, τοποθετήθηκε εκ νέου. Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βόλος 98.6» και στην εκπομπή «Clasico» τόνισε πως δεν ακυρώνει και δεν μηδενίζει καμία προσπάθεια, σφυρηλατεί την ενότητα και την συσπείρωση της ομάδας και ανέφερε πως όλοι στον Ολυμπιακό θα πρέπει να στηρίξουν τη διοίκηση που θα αναλάβει να «τρέξει» την ομάδα στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Τσιτσιρίγκου:
«Ως απλός φίλαθλος και οπαδός του Ολυμπιακού Βόλου εξέφρασα μία γνώμη, μία πικρία και μία αντίθεση, όσον αφορά το όνομα του προπονητή. Δεν είμαι από αυτούς που θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα στον Ολυμπιακό. Δεν είμαι εγώ που μικραίνω την ομάδα και δημιουργώ εσωστρέφεια και μιζέρια. Την ομάδα την κονταίνουν άλλοι.
Ωστόσο, δεν ακυρώνω και δε μηδενίζω την προσπάθεια. Ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, ομολογουμένως, τρέχει καθημερινά για να βρει επενδυτές, χορηγούς, να κλείσει συμφωνίες με τους παίκτες. Εγώ αυτό ούτε στον ύπνο μου δεν θα μπορούσα να το κάνω. Αλλά έχω το δικαίωμα να μιλήσω και να μην επικροτήσω κάποιες κινήσεις, που δεν μου αρέσουν. Ο Ολυμπιακός είναι… υπερωκεάνειο και δεν το κουμαντάρεις εύκολα.
Τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο δεν τον έχω απέναντί μου. Ωστόσο, δεν έχω το δικαίωμα να εκφράσω μία αντίθεση; Εγώ είμαι αυτός που σφυρηλατεί την ενότητα και την συσπείρωση σε καθημερινή βάση. Του χρόνου θα παίζαμε στη Σούπερ Λιγκ. Ας όψεται ο Βασιλειάδης, ο οποίος με τις αποφάσεις του μας κράτησε στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Μιλάω με πολύ κόσμο και φροντίζω να τονώνω το ηθικό των φιλάθλων του Ολυμπιακού, με όσους συναναστρέφομαι. Προχωράμε, σεβόμαστε τις αποφάσεις της διοίκησης και μακάρι όλα να πάνε καλά. Ευχόμαστε η ομάδα να έχει υγεία. Όποιος ηγείται του Ολυμπιακού, θα πρέπει να τον στηρίζουμε. Η επόμενη μέρα αναμένεται να είναι καλή για τον Ολυμπιακό Βόλου. Όλοι θα προμηθευτούμε εισιτήρια διαρκείας, θα δώσουμε δυναμικό «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση και ο Ολυμπιακός θα κάνει τη διαφορά στη Φούτμπολ Λιγκ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις