“Βλέπει” Μυστακίδη, Λύρατζη ο ΝΠΣ Βόλος

Ακόμη δύο παίκτες είναι πιθανό σύντομα να κάνουν το δρομολόγιο Τούμπα-Πανθεσσαλικό. Ο λόγος για τους Γιάννη Μυστακίδη και Λευτέρη Λύρατζη, επιθετικός και μπακ αντίστοιχα, καθώς ο ΝΠΣ Βόλος έχει για αμφότερους κινηθεί, ώστε να τους αποκτήσει ως δανεικούς από τον ΠΑΟΚ.
Ο Μυστακίδης είναι 25 ετών και ως επαγγελματίας ξεκίνησε από τον Πιερικό την περίδο 2014-15 (25 συμμετοχές, τέσσερα γκολ στην Β’ Εθνική). Την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, στον οποίο αγωνίστηκε δυόμιση χρόνια, καταγράφοντας 35 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 12 στο Κύπελλο Ελλάδος και 15 στα Κύπελλα Ευρώπης, σημειώνοντας συνολικά 11 γκολ.
Στη συνέχεια έπαιξε για έξι μήνες στον Παναθηναϊκό (έκανε έξι συμμετοχές), επέστρεψε το καλοκαίρι του 2019 στον ΠΑΟΚ, για να πάει στον ΠΑΣ Γιάννινα, ως δανεικός, καταγράφοντας 10 συμμετοχές και ένα γκολ. Φόρεσε, επίσης, τη φετινή χρονιά τη φανέλα της Γκόρνικ Ζάμπρζε, παίζοντας σε εννέα παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Α’ εθνικής κατηγορίας της Πολωνίας.
Όσον αφορά τον Λευτέρη Λύρατζη είναι 19 χρόνων, παίζει στα άκρα της άμυνας και ανήκει στον ΠΑΟΚ από την περίοδο 2016-17, έχοντας παίξει σ’ ένα παιχνίδι της Σούπερ Λιγκ, αυτό με τον Πανιώνιο στις 19/1/2019 στην Τούμπα (είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή).
Τόσο ο 25χρονος φορ, όσο και ο 19χρονος ακραίος οπισθοφύλακας, δεν υπολογίζονται από τον «Δικέφαλο του Βορρά». Μάλιστα όλα δείχνουν πως οι εμπλεκόμενες πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις