Ολυμπιακός Β.: Την ερχόμενη εβδομάδα οι πρώτες ανακοινώσεις

Επίσημες ανακοινώσεις, όσον αφορά τα άτομα που θα καλύψουν το μετοχικό κεφάλαιο της υπό σύσταση ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και ποιος θα είναι ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας, αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα.
Από μέρα σε μέρα και μόλις ξεπεραστούν κάποια διαδικαστικά θέματα, θα ανακοινωθεί ο αριθμός λογαριασμού, που θα ανοιχθεί στη Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας και θα μπορούν, όσοι επιθυμούν (προτεραιότητα έχουν τα μέλη) να καταθέσουν χρήματα για την προεγγραφή και αγορά μετοχών της ΠΑΕ.
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, δεν υπάρχει κάποιος άλλος ενδιαφερόμενος να ασχοληθεί με τα διοικητικά και τη λειτουργία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, πλην του Ευριπίδη Τσιμπανάκου και των συνεργατών του, που έχουν εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία, στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση, να αναλάβουν την ομάδα και να την «τρέξουν» στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.
Οι ιθύνοντες της ομάδας καθημερινά κινούνται στην κατεύθυνση του σχεδιασμού του ρόστερ, έχοντας ξεκινήσει επαφές με παίκτες του περσινού βασικού κορμού, ενώ γίνονται συζητήσεις και με ποδοσφαιριστές, τόσο από την ελληνική, όσο και την ξένη ποδοσφαιρική αγορά.
Στόχος είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, η οποία θα είναι σε θέση να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα. Ωστόσο, μιλάμε πλέον για επαγγελματική ομάδα, η οποία διέπεται από συγκεκριμένους νόμους και κανόνες και σε καμία περίπτωση οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν θέλουν ο σύλλογος να χρεωθεί και τα έξοδα να ξεπεράσουν κατά πολύ τις οικονομικές δυνατότητες των ανθρώπων που θα λειτουργήσουν την ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις