Blue Club: “Όλοι κρίνονται από τα έργα τους”

Ανακοίνωση εξέδωσε το Blue Club στην οποία τονίζεται πως θα επιτρέψει σε κανένα να χρησιμοποιεί το όνομα του συνδέσμου για προσωπικές και όποιες άλλες σκοπιμότητες. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο σύνδεσμος μας σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας του δεν έχει αποτελέσει ποτέ το «Δούρειο ίππο» κανενός επίδοξου παράγοντα της Νίκης Βόλου. Το Blue Club δεν επιτρέπει σε κανέναν να χρησιμοποιεί το όνομα του συνδέσμου για προσωπικές και όποιες άλλες σκοπιμότητες, ούτε βάζει πλάτη σε κανέναν για επίλυση προσωπικών του διαφορών. Οποιαδήποτε άποψη, θέση αλλά και δράση μας, ανακοινώνεται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας, μετά από απόφαση των συλλογικών οργάνων του συνδέσμου μας. Οποιαδήποτε άλλη “χρήση” του ονόματος του συνδέσμου μας χωρίς την προηγούμενη έγκριση μας απαγορεύεται.

Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους για το Δ.Σ της μάνας Νίκης… Στηρίζουμε όσους θέλουν το καλό της Νίκης και ακούγοντας την καρδιά τους, θα δώσουν και την ψυχή τους γι’ αυτό το σύλλογο. Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στο Στέλιο Κολόζο, τον Ηρακλή Κοσκινά και το Λάμπρο Τσιώλη, παιδιά από τα σπλάχνα των οργανωμένων που έχουν ματώσει από την κερκίδα και όχι μόνο και αποφάσισαν να δραστηριοποιηθούν με ενεργό συμμετοχή στα κοινά του ερασιτέχνη.

Υ.Γ.: Όλοι κρίνονται από τις προτάσεις, αλλά κυρίως από τα έργα τους..

BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 “Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις