Τσάνας: Στην άκρη το “εγώ”, κοιτάξτε το “εμείς

H Εθνική ομάδα ψάχνει την πρώτη νίκη της στα προκριματικά μετά από έξι αποτυχημένες προσπάθειες κι ο ομοσπονδιακός τεχνικός ζήτησε στην ομιλία του κατά την τελευταία προπόνηση να βάλουν όλοι το «εγώ» τους κάτω από το «εμείς». «Η ομάδα πρέπει να είναι πάνω απ’ όλα. Αφήστε στην άκρη το εγώ και κοιτάξτε…

…το εμείς. μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κώστας Τσάνας όπως αναφέρει το «Goal».
Παράλληλα ο νεαρός κόουτς επέστησε την προσοχή των διεθνών σχετικά με τη συμπεριφορά τους όταν βρίσκονται στην Εθνική.
Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά του πλάνα, προτεραιότητα φαίνεται πως έχει το 4-2-3-1. Οσο για τους παίκτες που δείχνουν να έχουν… καπαρωμένη θέση -παρ’ ό,τι δεν υπήρξε ξεκάθαρο δείγμα στις προπονήσεις- φέρεται να είναι οι Καρνέζης, Μανωλάς, Χολέμπας, Σάμαρης, Φετφατζίδης, Φορτούνης, Καρέλης και Μήτρογλου. Από εκεί και πέρα υπάρχουν ερωτηματικά για τον δεξιό οπισθοφύλακα, για τον δεύτερο στόπερ και για τον παρτενέρ του Σάμαρη στο κέντρο. Για τον πρώτο τη θέση διεκδικούν οι Κίτσιου και Βύντρα, με το προβάδισμα στον πρώτο, ενώ για το κέντρο της άμυνας «παίζουν» οι Παπασταθόπουλος και Κυριάκος Παπαδόπουλος και για τη μεσαία γραμμή (αν ένας εκ των δύο τελευταίων μείνει στον πάγκο) ο Πέτσος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις