Ενίσχυση με Ντίκα για την Ανόρθωση

Σημαντική ενίσχυση για την Ανόρθωση, η οποία θα αγωνιστεί στην Α2 τοπική κατηγορία, καθώς ενέταξε στο δυναμικό της τον πολύπειρο σέντερ Βασίλη Ντίκα.

Το δελτίο Τύπου:

Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή ανακοίνωσε η Ν.Β.Α Ανόρθωση αφού απέκτησε τον έμπειρο σέντερ και δεινό σκόρερ Βασίλη Ντίκα.

Η ομάδα της Ανόρθωσης μετά την περυσινή άνοδο στην Α2 ανεβάζει πιο ψηλά τον πήχη αποκτώντας τον έμπειρο Βασίλη Ντίκα ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν άλλοι δυο έμπειροι αθλητές εγνωσμένης αξίας. Με αυτές τις μεταγραφές προστίθεται στο νεανικό σχήμα της ομάδας ποιότητα και εμπειρία καθώς πέρυσι η Ανόρθωση αγωνιζόταν στην Β’ κατηγορία, κατακτώντας το πρωτάθλημα, όμως είχε ένα από τα πιο νεανικά ρόστερ, με αρκετό ταλέντο μεν, υστερούσε όμως σε εμπειρία.

Ο έμπειρος Βασίλης Ντίκας είναι πολύ γνωστός στο θεσσαλικό μπάσκετ όντας ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς με αρκετά χρόνια ‘προϋπηρεσίας’ και με αρκετές ομάδες στο βιογραφικό του (Θεσσαλικός, Ίωνας, Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου, Ολυμπιακός Βόλου, Ανάληψη, Διμήνι, Μεταμόρφωση).

Έχει αγωνιστεί επί πολλά έτη σε εθνικές κατηγορίες, διακρίνεται για το δυναμικό του παίξιμο, για το καλό του σουτ αλλά και για το πάθος του με τον οποίο αγωνίζεται όλα αυτά τα χρόνια.