Χριστοβασίλης: «Θα ζητήσουμε την ακύρωση της κλήρωσης της Super League 1»

O πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, αναφέρθησε στο περιθώριο του 3ου Βίκος Cola Cup για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί γύρω από τα τηλεοπτικά της Super League 2. Μάλιστα ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει και την αναβολή της κλήρωσης της Super League 1, που θα διεξαχθεί την Τρίτη (2/7).«Δυστυχώς η αναδιάρθωση κατά ένα μέρος έγινε, αλλα τα προαπαιτούμενα τα οποία ακολουθούσαν αυτή την αναδιάρθρωση δεν ισχύουνε.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ μας είπε χθες ότι χρήματα δεν υπάρχουν και εάν οι ομάδες της Super League 2 και της Football League τα θέλουν να έρθουν στις ομάδες θα πρέπει να απευθυνθούμε στην κυβέρνηση και από κει και πέρα στον κύριο Παππά και τον υπουργό οικονομικών, κάτι που θα κάνουμε τη Δευτέρα.

Από την πλευρά μας, πιέζουμε πάρα πολύ διότι από ότι έχει αποφασιστεί από τη Super League 2, δεν έχει γίνει σώμα και δεν πρόκειται να γίνει έαν δεν τακτοποιηθεί το οικονομικό θέμα. Δεν θα λάβουνε μέρος οι ομάδες στα πρωταθλήματα της σεζόν 2019-20.  Θέλουμε και την συνδρομή της ΕΠΟ και θα ζητήσουμε να ακυρώσει την κλήρωση της Τρίτης, διότι δεν είναι σωστό να διεξαχθεί μόνο η Super League 1 και να μην υπάρχουν άλλες κατηγορίες.

Θέλω να πιστεύω ότι ο κύριος Γραμμένος θα επέμβει, διότι και στην ΕΠΟ υπάρχουν δύο γνώμες. Άλλα μας λέει ο κύριος Γραμμένος και άλλα ο αντιπρόεδρος».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις