Ηρακλής: Ο «ειδικός ρόλος» του Σάκη Χατζόγλου

Η επταμελής επιτροπή σωτηρίας, η οποία θα ασχοληθεί αποκλειστικά με το θέμα του ποδοσφαίρου, έχει πιάσει δουλειά, επικοινωνώντας με τον Τομ Παπαδόπουλο και κλείνοντας συνάντηση ξεκαθαρίσματος με τον Αχιλλέα Μπέο στον Βόλο.

Επί του παρόντος, την «επτάδα» αποτελούν οι Φώτης Θέος, Χρήστος Αντωνέλης, Θάνος Τσουρέκας, Γιώργος Κυρίτσης, Σάκης Αποστολίδης, Κώστας Ιωακειμίδης και Σάκης Χατζόγλου.

Βεβαίως, είναι πρακτικώς αδύνατον σε κάθε επαφή, που θα πραγματοποιεί η επιτροπή να μετέχει το σύνολο των μελών της και είναι ευνόητο ότι θα επιλέγεται μια ολιγομελής αντιπροσωπεία της σε κάθε περίσταση.

Να σημειωθεί ότι ιδιαίτερο ρόλο στην επιτροπή θα έχει ο Σάκης Χατζόγλου και – άλλωστε – αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο εισήλθε στη σύνθεσή της ο διοικητικός σύμβουλος της τωρινής ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, ο Τομ Παπαδόπουλος ζήτησε να μετέχει στην επιτροπή ως δικός του εκπρόσωπος ο Σάκης Χατζόγλου, από τη στιγμή, κατά την οποία ο ίδιος δεν μπορεί να βρίσκεται στις επικείμενες διαβουλεύσεις για την εξεύρεση λύσης, ενώ και ο άμεσος συνεργάτης του, Στάθης Καραντώνης, μετά από πολυήμερη παραμονή στη Θεσσαλονίκη, αύριο Σάββατο αναχωρεί για τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ.

Ο Σάκης Χατζόγλου, το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχει αναπτύξει στενές σχέσεις με τον μεγαλομέτοχο, έχοντας μάλιστα βρεθεί στη Φιλαδέλφεια προσφάτως, ως φιλοξενούμενος του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία.

Πηγή: bluearena

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις