Γραμμένος: “Οι επόµενες µέρες θα είναι µέρες εξελίξεων στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο”

Για την επόμενη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά την Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ μίλησε ο Βαγγέλης Γραμμένος σε συνέντευξη που παραχώρησε στη “metrosport”.

Στη Γενική συνέλευση της ΕΠΟ ο Βαγγέλης Γραμμένος βγήκε ενισχυμένος και με τα υψηλότερα ποσοστά αποδοχής που έχουν καταγραφεί σε ΓΣ εδώ και αρκετά χρόνια, δύο χρόνια μετά την εκλογή στην προεδρία της ΕΠΟ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη metrosport o Bαγγέλης Γραμμένος δήλωσε:

“Είµαι πάρα πολύ ευχαριστηµένος από την µεγάλη διαφορά σε όλη τη θεµατολογία της ατζέντας της Γ.Σ. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα µέλη της εκτελεστικής επιτροπής.

Όταν ψηφίζονται ο διοικητικός και ο οικονοµικός απολογισµός µε τόσο µεγάλη πλειοψηφία δείχνει ότι κάτι καλό κάνει η Οµοσπονδία σε πείσµα κάποιων που δεν µπορούν να το καταλάβουν και δεν θέλουν το καλό του ποδοσφαίρου”.

Για την επόµενη µέρα στο επαγγελµατικό ποδόσφαιρο είπε: «Οι επόµενες µέρες θα είναι µέρες εξελίξεων”.

Για την αναδιάρθρωση επισήμανε “Θα τα αντιµετωπίσουµε όλα τα προβλήµατα όπως τα αντιµετωπίσαµε µέχρι τώρα. Με σύνεση και σε οµοψυχία και η οµοσπονδία και οι δύο επαγγελµατικές λίγκες θα αντιµετωπίσουν το όποιο πρόβληµα παρουσιαστεί”.

Για την οικονοµική ενίσχυση της Γ’ Εθνικής ο Βαγγέλης Γραµµένος τόνισε: “Θα αποτελέσει και πάλι αντικείµενο συζήτησης. Θα δοθούν τα έξοδα στα σωµατεία της Γ’ Εθνικής. ∆όθηκε ήδη ένα µεγάλο ποσό που τα προηγούµενα χρόνια δεν δινόταν, όπως δίνονται και πολλά χρήµατα και στο γυναικείο ποδόσφαιρο.

Είµαστε υποχρεωµένοι και θέλουµε να στηρίξουµε τα σωµατεία που δεν έχουν τη δυνατότητα σε πανελλαδικό επίπεδο να παίξουν ποδόσφαιρο. Στη Γ’ Εθνική υπολείπεται το 45% περίπου αλλά τα χρήµατα θα τα δώσουµε”.

Για τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωµατείων είπε: “Εχουν πάρει χρήµατα και θα συνεχίσουν να παίρνουν. Όλες οι Ενώσεις χρηµατοδοτούνται ισοµερώς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις