Νέες προσθήκες αναμένονται στον ΝΠΣ Βόλος

Γεμίζει το ρόστερ του ΝΠΣ Βόλος και τις προσεχείς μέρες αναμένεται να υπάρξουν και νέες προσθήκες, καθώς σε αρκετές θέσεις η ομάδα χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση.
Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «κυανέρυθρων» ήταν ο Γιάννης Μυστακίδης, ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, με τους δανεικούς από τον «Δικέφαλο του Βορρά» να φτάνουν τους πέντε, μετά και την απόκτηση των Κώστα Μπαλογιάννη, Μάριο Τσαούση, Απόστολο Διαμαντή και Λευτέρη Λύρατζη.
Αυτή τη στιγμή προπονούνται υπό τις οδηγίες του Χουάν Φεράντο και των συνεργατών του 24 ποδοσφαιριστές, μαζί με τους νεαρούς Γιώργο Κανελλάκη, Γιώργο Μπάλα και Δημήτρη Διμηνά, οι οποίοι ακολουθούν κανονικά την προετοιμασία και θα ενισχύσουν τη νέα χρονιά την ομάδα Κ19 του συλλόγου.
Οι παίκτες που προετοιμάζονται με τους «κυανόλευκους», ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ είναι οι Αντώνης Ντεντάκης, Βασίλης Μάντζης, Στέργιος Δημόπουλος, Κώστας Ηλιόπουλος, Κώστας Κορέλας και Βασίλης Κραβαρίτης (από το περσινό ρόστερ) και οι Αναστάσιος Καραγκιόζης, Θανάσης Γκαραβέλης, Φράνκο Φεράρι, Αναστάσιος Τσοκάνης, Αγκούστο Μαξ, Παναγιώτης Συμελίδης, Φερνάντο Ζοάο, Μπράιαν Σαρμιέντο, Γιώργος Κορνέζος, Απόστολος Διαμαντής, Κώστας Μπαλογιάννης, Μάριος Τσαούσης, Έρικ Γέντρισεκ, Λευτέρης Λύρατζης και Γιάννης Μυστακίδης.
Για άλλη μία εβδομάδα οι «κυανέρυθροι» θα προπονούνται στο Βόλο, καθώς την Κυριακή 7 Ιουλίου η ομάδα θα μεταβεί στην Πορταριά. Στο Πήλιο θα παραμείνει για μία εβδομάδα, μέχρι τις 14 Ιουλίου, όπου θα δώσει και το πρώτο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Θησέα.
Θυμίζουμε, πως ο ΝΠΣ Βόλος θα μεταβεί στις 21 Ιουλίου στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του (μέχρι τις 2 Αυγούστου), ενώ στις 20/7 είναι προγραμματισμένο δυνατό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις