Καπνός και… φωτιά για Ίλια Νεστορόφσκι και Ολυμπιακό

Όσο ο Ολυμπιακός δεν προσθέτει το κομμάτι του επιθετικού στο μεταγραφικό παζλ του φετινού καλοκαιριού, τόσο θα αυξάνονται και θα πληθύνονται τα δημοσιεύματα που θα συνδέουν την πειραϊκή ομάδα με διάφορες περιπτώσεις στράικερ.

Απ΄τον Ραδαμέλ Φαλκάο της Μονακό, μέχρι τον Ίλια Νεστορόφσκι της Παλέρμο.

Κι αν για τον Κολομβιανό φορ των Μονεγάσκων από λιμάνι μεριά ρίχνουν άκυρο (μέσω σχετικής διάψευσης) για τον Σκοπιανό επιθετικό της Παλέρμο υπάρχει θέμα.

Ιταλό δημοσίευμα έβαλε τον Νεστορόφκσι στην transfer list των «ερυθρόλευκων», σημειώνοντας πως ψάχνονται για τον 29χρονο ποδοσφαιριστή ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έγραψε στο κοντέρ 15 γκολ σε 28 παιχνίδια με την Παλέρμο στη Serie B.

Ο γεννημένος στην Κροατία, αλλά διεθνής με την Εθνική ομάδα των Σκοπίων ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν και γράφονται στην Ιταλία έχει «γυαλίσει» σε ουκ ολίγες ομάδες (Τορίνο, Μπολόνια, Λέτσε, Ερυθρός Αστέρας) που κινούνται για την απόκτησή του κι ενώ το συμβόλαιό του με την Παλέρμο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021.

Όσο για τον Ολυμπιακό;

Το όνομα του Νεστορόφσκι πράγματι έπεσε στο τραπέζι των Πειραιωτών και η περίπτωσή του εξετάζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς και το μεταγραφικό επιτελείο.

Μάλιστα οι «ερυθρόλευκοι» – σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του SDNA – μίλησαν και με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, Νταβόρ Τσούρκοβιτς κι έχουν όλα τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης.

Παρεμπιπτόντως, ο ατζέντης του Νεστορόφσκι βρέθηκε σε πολυήμερες συζητήσεις με μια άλλη ελληνική ομάδα και συγκεκριμένα την ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι για το μεταγραφικό project της αγοράς από πλευράς «κιτρινόμαυρων» του Μάτο Γιάγιαλο (συμπαίκτη του Νεστορόφσκι στην Παλέρμο) χωρίς ωστόσο εν τέλει ο Βόσνιος αμυντικός μέσος να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ένωσης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις