Έρχονται οι πρώτες ανακοινώσεις στον Ολυμπιακό Βόλου

Εβδομάδα ανακοινώσεων είναι αυτή που διανύουμε στον Ολυμπιακό Βόλου. Οι άνθρωποι που θα αναλάβουν να λειτουργήσουν την ΠΑΕ και να «τρέξουν» τα θέματα που απασχολούν την ομάδα ήδη έχουν προχωρήσει στην πρόσληψη προπονητή, που είναι ο Θωμάς Γράφας, τεχνικού διευθυντή (Διονύσης Παππάς), ενώ έχουν συμφωνήσει να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον Ολυμπιακό και αρκετοί παίκτες από το περσινό ρόστερ.
Βέβαια, καμία επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει και αυτό είναι απόλυτα λογικό, όταν ακόμη δεν έχει συσταθεί η ΠΑΕ, με την πενταμελή επιτροπή που έχει αναλάβει τις διαδικασίες να έχει κάνει όλες τις ενέργειες και το θέμα, πλέον, να βρίσκεται στο υπουργείο Ανάπτυξης. Μόλις εγκριθεί το καταστατικό της εταιρείας (πιθανότατα μέσα στην εβδομάδα), η ΠΑΕ θα αποκτήσει ΑΦΜ και στη συνέχεια θα ανοιχθεί ο λογαριασμός στην Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας, προκειμένου να καλυφθεί το μετοχικό κεφάλαιο των 30.000 ευρώ.
Ο Θωμάς Γράφας βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τους ιθύνοντες της ομάδας για μεταγραφικά θέματα και όχι μόνο. Έχει κλειστεί αθλητικό κέντρο για την προετοιμασία των «ερυθρολεύκων», ενώ όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στην ομάδα και τη νέα χρονιά, υπάρχει προφορική συμφωνία με αρκετούς παίκτες του περσινού ρόστερ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις