“Πρώτη” και αγιασμός για την μπασκετική Νίκη (photos)

Την πρώτη τους επίσημη συγκέντρωση πραγματοποίησαν οι ομάδες των Νέων Αθλητών και της Νίκης Βόλου, σήμερα το απόγευμα (03/09, 17:30) στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας. Τον καθιερωμένο αγιασμό τέλεσε ο Πάτερ Απόστολος, γνωστός για τα κυανόλευκα συναισθήματά του.


Οι δύο ομάδες της Νίκης συμμετέχουν φέτος στην ίδια κατηγορία (Α1 ΕΣΚΑΘ) και ξεκινούν με διαφορετικούς στόχους αλλά με την ίδια όρεξη για δουλειά και επιτυχίες. Πλέον τα τμήματα μπάσκετ του Συλλόγου στηρίζονται στη δύναμη των πολλών και όχι ενός, δύο ατόμων που έτρεχαν πέρυσι για όλα τα θέματα τριών ομάδων. Η Διοικούσα Επιτροπή που ανέλαβε φέτος το δύσκολο έργο να αναγεννήσει τα τμήματα καλαθοσφαίρισης δείχνει ορεξάτη και γεμάτη φρέσκες ιδέες ώστε να χτίσει και πάλι το μπασκετικό οικοδόμημα της Νίκης σε γερά θεμέλια. Οι βασικοί στόχοι είναι τρεις: 1. Δημιουργία πολυπληθών υποδομών, 2. Επανάκτηση του πρεστίζ και της δυναμικής της μπασκετικής Νίκης και 3. Την επιστροφή του κόσμου στις κερκίδες του Κλειστού και δίπλα στην ομάδα.

Τουτουνζόγλου, Μεϊκόπουλος, Τσιντσίνης, Τσιόλκας, Καραγεωργόπουλος, Γεωργατζής και άλλα μέλη της Διοικούσας παλεύουν ώστε να ξαναδώσουν την λάμψη που ξεθώριασε από την μπασκετική Νίκη.
Η πρώτη ομάδα της Νίκης με στρατηγό τον Σπύρο Στρατίκη θα ριχτεί στη μάχη της Α1 ΕΣΚΑΘ με μοναδικό στόχο την επαναφορά της στα εθνικά πρωταθλήματα. Το έργο της δεν θα είναι εύκολο, όμως οι καλαθοσφαιριστές που απαρτίζουν το ρόστερ της είναι αποφασισμένοι να «ματώσουν» για να κατακτήσουν το στόχο.


Παναγιώτης Τσώλης, Νίκος Μαυροφώτης, Φώτης Τάσσος, Πλάτων Κέτουλας, Γιάννης Καραγιώργος, Σάββας Καραμανλής, Γιώργος Τζίνης, Γιάννης Καρπέτης, Στέλιος Τσαβές και Μπερτιάν Μουχαρέμ, Θοδωρής Τοκατλίδης.

 


Οι Νέοι Αθλητές κάνοντας την υπέρβαση την περσινή σεζόν κατέκτησαν τον τίτλο της Α2 ΕΣΚΑΘ και φέτος θα έχουν την ευκαιρία να τα «βάλουν» με τους μεγάλους του μητρικού σωματείου και να αποδείξουν πως δίκαια υπολογίζονται ως η φυσική συνέχεια της πρώτης ομάδας.


Κώστας Μανωλόπουλος, Θεόδωρος Σούλης, Δημήτρης Καζεπίδης, Γιώργος Καραθανάσης, Γιώργος Κοντογιάννης, Κώστας Τυρερές, Χρήστος Καρσέλας, Γιάννης Μακρόπουλος, Χρήστος Νικολόπουλος, Μάριος Σαπούνης, Παντελής Παπανικολάου, Φίλιππος Πανιόπουλος, Στέφανος Τύμπας, Κώστας Παναγιώτου, Νίκος Θέος, Χαράλαμπος Μπέζος.

 

Στον αγιασμό το παρών έδωσαν και δύο μέλη της ποδοσφαιρικής Νίκης, κ.κ. Βούλγαρης και Λάμπρου.

 


Στους καλαθοσφαιριστές μίλησαν οι κ.κ. Μπλάνας και Τσαρνάς, τονίζοντάς τους πως θα σταθούν δίπλα στη νέα προσπάθεια που ξεκινά σήμερα.

 

Ακολούθησε η προπόνηση των δύο ομάδων υπό τις οδηγίες των Σπύρου Στρατίκη (Νίκη Β.) και Απόστολου Καμακά (Νέοι Αθλητές)

 

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις