Σενάριο για ΠΑΟΚ και Μπεργκ

Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, ο ΠΑΟΚ έχει στρέψει την προσοχή του στον Μάρκους Μπεργκ για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής ενόψει της νέας σεζόν!

Ο διεθνής Σουηδός επιθετικός εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στη χώρα μας για λογαριασμό των ασπρόμαυρων, καθώς θέλει να αγωνιστεί και πάλι στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ η προοπτική συμμετοχής στους ομίλους του Champions League είναι κάτι που δεν τον αφήνει ασυγκίνητο.

Κι όλα αυτά ενώ ο 32χρονος ποδοσφαιριστής είχε βρεθεί κοντά στον Ολυμπιακό τις προηγούμενες εβδομάδες, αλλά αποφάσισε τελικά να μην υπογράψει στους Πειραιώτες, λόγω της θητείας του στον Παναθηναϊκό.

Ο Μπεργκ είχε βρεθεί και κατά το παρελθόν στο «στόχαστρο» των νταμπλούχων Ελλάδας, αλλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ήταν θετικός στο ενδεχόμενο απόκτησής του, καθώς ήθελε την επόμενη σεζόν να στηριχθεί στους Τσούμπα Άκπομ και Κάρολ Σφιντέρσκι για τη θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Πλέον, μετά την πρόσληψη του Αμπέλ Φερέιρα, τα δεδομένα φαίνεται πως άλλαξαν για τον Σουηδό φορ, ο οποίος εξακολουθεί να αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά τη θητεία του στην Αλ Αΐν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις