Πάει για υπέρβαση με Ολιβέιρα η ΑΕΚ

Norwich City's Nelson Oliveira during the Sky Bet Championship match at Carrow Road, Norwich. PRESS ASSOCIATION Photo. Picture date: Friday December 16, 2016. See PA story SOCCER Norwich. Photo credit should read: Chris Radburn/PA Wire. RESTRICTIONS: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.

Ο «Νο1» στόχος της ΑΕΚ είναι ο Νέλσον Ολιβέιρα. Πρόκειται για τον Πορτογάλο επιθετικό της Νόριτς, ο οποίος είναι 28 ετών και αποτελεί προσωπική εισήγηση του Μιγκέλ Καρντόσο στον Νίκο Λυμπερόπουλο.

Ο διεθνής άσος είναι μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση και θα χρειαστεί η «Ένωση» να κάνει τεράστια οικονομική υπέρβαση, καθώς οι ετήσιες απολαβές του ποδοσφαιριστή είναι άνω του 1 εκατ. ευρώ.

Αν και προέρχεται από την Μπενφίκα, δεν κατάφερε ποτέ να πάρει τις ευκαιρίες που επιθυμούσε και έτσι έβγαλε σημαντικό μέρος της καριέρας του ως δανεικός, αλλά σε συλλόγους από μεγάλα πρωταθλήματα και σε άκρως ανταγωνιστικές συνθήκες.

Εκείνο που προκύπτει είναι ότι ο Ολιβέιρα ετοιμάζεται να μείνει ελεύθερος από τη Νόριτς, κάτι που θα βοηθούσε την ΑΕΚ να προσφέρει ένα μεγαλύτερο ποσό στον παίκτη για να τον δελέασει, από τη στιγμή που δεν θα χρειαστούν χρήματα για την ομάδα του.

Μέχρι στιγμής ο Πορτογάλος φορ δεν έχει πειστεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και θέλει να περιμένει μήπως έρθει κάποια άλλη καλύτερη πρόταση στα χέρια του, με την «Ένωση» να δείχνει αποφασισμένη να τον περιμένει μέχρι ενός σημείου και να μην μπει προσεχώς σε διαδικασία πλειστηριασμού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις