Παραχωρεί τη Νεάπολη για έδρα στον Ολυμπιακό ο Δήμος Βόλου

Το γήπεδο της Νεάπολης θα είναι – εκτός απρόοπτου- η έδρα του Ολυμπιακού Βόλου τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τους «ερυθρόλευκους» να μετακομίζουν από το Πανθεσσαλικό στάδιο.
Μέλη της πενταμελής επιτροπής του Ολυμπιακού, που έχει αναλάβει τις διαδικασίες για τη σύσταση της ΠΑΕ (οι κ.κ. Αλέκος Μεταφτσής, Απόστολος Έξαρχος και Πολυχρόνης Ζάχος), επισκέφτηκαν τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ, Απόστολο Γαλάτη, προκειμένου να τεθεί επί τάπητος το θέμα της παραχώρησης του γηπέδου της Νεάπολης. Η συζήτηση, σύμφωνα με πληροφορίες, κυμάνθηκε σε πολύ καλό κλίμα, με τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ να εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο παραχώρησης του γηπέδου της Νεάπολης στον Ολυμπιακό Βόλου, με την προϋπόθεση να διατηρηθεί το γήπεδο στην άριστη κατάσταση στην οποία βρίσκεται.
Μάλιστα, η δημοτική αρχή παραχωρεί το γήπεδο της Νεάπολης στον Ολυμπιακό Βόλου με μηνιαίο μίσθωμα μόλις 50 ευρώ. «Υπάρχει διάθεση τόσο από πλευράς ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘ, όσο και της δημοτικής αρχής να παραχωρηθεί το γήπεδο της Νεάπολης στον Ολυμπιακό Βόλου για την προσεχή αγωνιστική περίοδο, με αντίτιμο 50 ευρώ το μήνα. Ο Δήμος θα ζητήσει από τη διοίκηση της ΠΑΕ μία εγγυητική επιστολή 30.000 ευρώ, στην περίπτωση που γίνουν ζημιές στην εγκατάσταση, προκειμένου αυτές να αποκατασταθούν. Εφόσον δεν υπάρξει καμία ζημιά, η εγγυητική θα επιστραφεί στον Ολυμπιακό μετά τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου», τόνισε με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Απόστολος Γαλάτης.
Σε ερώτηση αν προβλέπονται άμεσα εργασίες στο γήπεδο της Νεάπολης, καθώς έχει εγκριθεί από την Περιφέρεια Θεσσαλίας το ποσό των 250.000 ευρώ για ανακαίνιση της αθλητικής εγκατάστασης, ο κ. Γαλάτης τόνισε πως στην παρούσα φάση δεν πρόκειται να γίνουν κάποια έργα και το γήπεδο θα μπορεί να το χρησιμοποιήσει κανονικά ο Ολυμπιακός.

Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις