Καμακάς: «Στόχος η παραγωγική διαδικασία καλαθοσφαιριστών»

Ο Απόστολος Καμακάς θα είναι τη φετινή αγωνιστική σεζόν ο προπονητής των Νέων Αθλητών Νίκης, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ «παρέα» με την αντρική ομάδα της Νίκης. Ο τεχνικός των κυανολεύκων σε δηλώσεις του έθεσε ως στόχο την ανάπτυξη της παραγωγικής διαδικασίας παικτών από τις ακαδημίες και με ενδιάμεσο σκαλοπάτι τους Νέους Αθλητές να επανδρώνουν την πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Απόστολου Καμακά:

«Φέτος έχω αναλάβει την ομάδα των Νέων Αθλητών. Παίζουμε στην ίδια κατηγορία με την πρώτη ομάδα, αλλά ο δικός μας στόχος είναι η παραγωγική διαδικασία μέσα από τμήματα υποδομών. Σκοπός είναι τα παιδιά που έχουν ξεκινήσει από τις ακαδημίες της Νίκης να μπορέσουν να αγωνιστούν σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως είναι η Α1 ΕΣΚΑΘ ώστε αργότερα να μπορέσουν να μεταπηδήσουν στην αντρική ομάδα και να την πλαισιώσουν. Αυτός είναι ο κύριος σκοπός μου και αυτό συμφωνήσαμε με τη διοίκηση όταν μιλήσαμε το καλοκαίρι.

Ο κορμός της ομάδας είναι σχεδόν ο ίδιος της περσινής που κατάφερε και ανέβηκε από την Α2 στην Α1 ΕΣΚΑΘ. Βέβαια κάποιοι νεαροί παίκτες θα έχουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής και θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε το ταλέντο τους ώστε κάποια στιγμή να μπορέσουν να αγωνιστούν και σε υψηλότερες κατηγορίες».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις