Φ. Τάσσος: «Η Νίκη πρέπει να πρωταγωνιστεί σε κάθε κατηγορία»

Ο Φώτης Τάσσος αποτέλεσε την κολόνα που στηρίχθηκε η περσινή, φιλότιμη, αγωνιστική προσπάθεια της Νίκης και παρά το γεγονός πως η ομάδα δεν κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία, το πάλεψε με πάθος μέχρι το τέλος. Ο γιγαντόσωμος σέντερ θα βρίσκεται και φέτος στη διάθεση της κυανόλευκης ομάδας, ευελπιστώντας να βοηθήσει στην επαναφορά της Νίκης στα εθνικά πρωταθλήματα.

Ο Φώτης Τάσσος με δήλωσή του έθεσε ως στόχο τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου που θα πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία, ενώ συμπλήρωσε πως τα ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου θα είναι ιδιαίτερα. Αναλυτικά:

«Καταρχήν να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλα τα παιδιά και στους προπονητές μας. Οι στόχοι της χρονιάς είναι ξεκάθαροι. Η ομάδα χτίζεται από το «μηδέν» και θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Η Νίκη είναι μία ομάδα που πρέπει να πρωταγωνιστεί σε όποια κατηγορία κι αν παίζει και αυτός είναι ο στόχος μας».

Για το μας με τον Ολυμπιακό: «Τα ματς με τον Ολυμπιακό είναι κομβικά γιατί σου δίνουν ψυχολογία και σου δίνουν ώθηση. Το κίνητρο είναι μεγαλύτερο και προσπαθείς να αποδείξεις την αξία σου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις