Νέες μεταγραφές στο προσκήνιο για ΝΠΣ Βόλος

Έντονη κινητικότητα επικρατεί τις τελευταίες μέρες στον ΝΠΣ Βόλος, όσον αφορά τα μεταγραφικά θέματα, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας επιθυμούν να ολοκληρωθούν άμεσα οι μεταγραφικές κινήσεις, πριν οι «κυανέρυθροι» μεταβούν στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Πολλοί παίκτες έχουν προταθεί, για τους οποίους οι ιθύνοντες της ΠΑΕ συλλέγουν πληροφορίες, ενώ υπάρχουν και κάποιοι ποδοσφαιριστές, που έχουν περάσει από το… μικροσκόπιο των ανθρώπων του ΝΠΣ Βόλος. Η ομάδα χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση και στις τρεις γραμμές, προκειμένου να είναι σε θέση να ανταπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις που θα έχει φέτος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.
Πάντως, δεν πρόκειται να γίνουν βεβιασμένες κινήσεις και δεν θα αποκτηθούν παίκτες που δεν ταιριάζουν στη φιλοσοφία της ομάδας. Στο σύλλογο έχουν έρθει φιλόδοξοι ποδοσφαιριστές, με ταλέντο και «δίψα» να αγωνιστούν και να προσφέρουν, ενώ θα περιμένουμε να δούμε κατά πόσο οι ξένοι παίκτες που έχουν έρθει από την Αργεντινή θα είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά στην ομάδα. Πάντως, οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές, αν και ακόμη είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της προετοιμασίας και όπως είναι φυσικό, θα χρειαστεί ένα χρονικό διάστημα, προκειμένου οι ξένοι παίκτες να προσαρμοστούν στο νέο τους περιβάλλον και στην ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα.
Ο Χουάν Φεράντο και οι συνεργάτες του αξιολογούν το έμψυχο υλικό, βλέπουν που «πονά» η ομάδα και χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση και έχουν ήδη κάνει τις προτάσεις τους στη διοίκηση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις