Στην Ανόρθωση ο Βασίλης Κοντάκης

Ακόμη ένα όπλο στη φαρέτρα της πρόσθεση η Ανόρθωση ανεβάζοντας ακόμη ψηλότερα τον πήχη για τους στόχους της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ. Η νεοφώτιστοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βασίλη Κοντάκη, παίκτης που μαζί με τον Βασίλη Ντίκα αποτελούν προσωπικές επιλογές του κόουτς, Μιχάλη Καπουρνιώτη.

Η ανακοίνωση:

Δεύτερη σπουδαία μεταγραφή ανακοίνωσε η Ν.Β.Α Ανόρθωση αφού απέκτησε τον έμπειρο Βασίλη Κοντάκη. Πριν λίγες μέρες,  είχε ανακοινωθεί ο επίσης έμπειρος Βασίλης Ντίκας. Δυο μεταγραφές που ανεβάζουν ψηλά τον πήχη για την φετινή σεζόν που θα βρει την Ανόρθωση στην Α2 τοπική κατηγορία μετά την περσινή άνοδο ενώ και οι δυο παίχτες αποτελούν προσωπικές επιλογές του κόουτς Καπουρνιώτη.

Η ομάδα της Ανόρθωσης μπορεί πέρυσι να πανηγύρισε το πρωτάθλημα στην Β’ ΕΣΚΑΘ, αγωνιζόταν όμως με ένα από τα πιο νεανικά ρόστερ, με αρκετό ταλέντο μεν, υστερούσε όμως σε εμπειρία.

Ο Βασίλης ο Κοντάκης είναι πολύ γνωστός στο θεσσαλικό μπάσκετ με παραστάσεις από εθνικές κατηγορίες, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού αγωνίζεται για πάνω από 20 χρόνια, έχοντας αγωνιστεί σε Κηφισιά(με κόουτς Μπαρτζιώκα), στο Περιστέρι (με κόουτς Κουστένη), Ολυμπιακό Βόλου(Β’ και Γ’ εθνική), Διμήνι, Ανάληψη και Αγριά.  Τόσα χρόνια δίνει τα διαπιστευτήρια του και φημίζεται τόσο για τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά ως παίχτης αλλά και για το ήθος του.

Η ομάδα της Ανόρθωσης μέσα στην βδομάδα αναμένεται να ανακοινώσει άλλους δυο καλαθοσφαιριστές οι οποίοι ήδη έχουν συμφωνήσει και γίνεται προσπάθεια να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές τους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις