Καλογιάννης: «Ομάδες με ιστορία στη Football League»

Το μεσημέρι της Παρασκευής (4/9) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Β’ Εθνικής για την επόμενη σεζόν. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης μίλησε και ο Σπύρος Καλογιάννης, πρόεδρος της διοργανώτριας, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι το πρωτάθλημα θα είναι διαφορετικό. Ακόμη, τόνισε ότι θα δοθεί βαρύτητα στα γήπεδα.

Αναλυτικά όσα είπε: «Θα είναι ένα διαφορετικό πρωτάθλημα. Υπάρχουν στη δύναμή μας ομάδες που έχουν μεγάλη ιστορία. Θα δώσουν μία καλή εικόνα απ’ ό,τι έχουμε καταλάβει από τις μεταγραφές που έχουν κάνει, αλλά υπάρχουν και ομάδες που δεν ξέρουμε τι θα παρουσιάσουν. Έτσι πολλές φορές μερικές ομάδες μικρότερες συμβαίνει να μας δώσουν καλύτερο αποτέλεσμα. Όπως είδατε πέρυσι είχαμε τέσσερις ομάδες που έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Πιστεύουμε ότι και αυτή τη χρονιά θα έχουμε κάτι διαφορετικό. Δεν θα υπάρχουν πλέι οφ και πλέι άουτ γιατί αυτό κατά την άποψη του Δ.Σ. εξυπηρετεί τις ομάδες για να μην έχουμε τρία πρωταθλήματα με πάρα πολύ μεγάλη διάρκεια. Τώρα το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά, θα τελειώσει κανονικά, θα ανέβουν δύο ομάδες, αλλά θα μπορεί να ανέβει και η τρίτη ή η τέταρτη ομάδα, αν οι δύο πρώτες δεν έχουν αδειοδότηση από τη Σούπερ Λίγκα.

Από εκεί και πέρα, θα παλέψουν όλες οι ομάδες για να παραμείνουν, καθώς οι τέσσερις τελευταίες θα πέσουν. Πιστεύουμε ότι το πρωτάθλημά μας θα έχει διαφάνεια. Είμαι σίγουρος πως αν και υπάρχουν μεγάλες διαφορές με τη Σούπερ Λίγκα στο οικονομικό, το πρωτάθλημά μας θα είναι καλό. Βασικό μας μέλημα είναι να έχουμε καλύτερα γήπεδα. Υπάρχει περίπτωση οι ομάδες που δεν θα έχουν καλό γήπεδο, να υποχρεωθούν να παίξουν σε άλλο. Η Β’ Εθνική είναι ο προθάλαμος της Σούπερ Λιγκας, είναι μία μεγάλη κατηγορία και δεν μπορούμε να μην έχουμε καλά γήπεδα. Εύχομαι καλή αγωνιστική».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις