Ηρακλής: Ρήξη Ερασιτέχνη με Τομ Παπαδόπουλο

Η πρόσφατη δημόσια τοποθέτηση του επικεφαλής της διοίκησης του Ερασιτέχνη Ηρακλή, Φώτη Θέου, στον Focus 103,6, έθεσε νέα και ξεκάθαρα δεδομένα στην προοπτική της από εδώ και πέρα εμπλοκής του Τομ Παπαδόπουλου με τα πράγματα της ομάδας.

Διευκρινίστηκε, σε σαφείς και απόλυτους τόνους, ότι ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας «δεν υπάρχει» για τον Γυμναστικό Σύλλογο, ο οποίος βιώνει καταστροφικές συνέπειες, που προέρχονται από υποχρεώσεις, τις οποίες θα έπρεπε να έχει προ πολλού ρυθμίσει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, πριν μεταφερθούν στην ευθύνη του Ερασιτέχνη.

Η θέση του Γ.Σ. σχετικά με το αν θα πρέπει ο ποδοσφαιρικός Ημίθεος, από εδώ και πέρα, να έχει την οποιαδήποτε σχέση  με τον έως σήμερα μεγαλομέτοχό του, είναι απολύτως αρνητική και, μάλιστα, οι παράγοντές του κρίνουν ότι δεν θα πρέπει καν να υπάρξει απόπειρα εμπλοκής του σε ρόλο χορηγού στην ομάδα στο μέλλον, καθώς κρίνουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο ως καθαρή ματαιοπονία, εφόσον αφορά σε έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει αφήσει πίσω του τόσο μεγάλες οφειλές σε επίπεδο απολύτως στοιχειωδών υποχρεώσεων.

Βεβαίως, όπως διευκρινίζει η διοίκηση του Ερασιτέχνη, με αυτήν τη στάση της δεν θέλει να επιβάλλει άποψη στο σύνολο της «κυανόλευκης» οικογένειας, αναγνωρίζοντας – σαφώς – ότι εκείνη θα είναι, που θα αποφασίσει, τελικά, αν όντως τεθεί θέμα επανεμπλοκής – με οποιονδήποτε τρόπο – του ομογενή επιχειρηματία με τα του Ηρακλή…

 

Πηγή:Sfina.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις