Ριζογιάννης: Είχα συμφωνήσει εδώ και καιρό με τα Τρίκαλα

Ο Παντελής Ριζογιάννης επέστρεψε στα Τρίκαλα για 3η φορά και μιλώντας στην αθλητική εκπομπή του FM 100 «Στα γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει» δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την επιστροφή:

«Δεν είμαι μόνο χαρούμενος, είμαι ευτυχισμένος που ήρθα ξανά στα Τρίκαλα. Έρχομαι σε μία πόλη που αγαπάω πολύ και δεν ήταν καθόλου δύσκολο να πω το ναι».

Για το γεγονός ότι ήταν πάνω πάνω στην λίστα του Περικλή Αμανατίδη τόνισε: «Ο κόουτς μάλλον θα εκτιμά την δουλειά που κάνω, δεν εξηγείται διαφορετικά, με ξέρει τι παίκτης είμαι από την πρώτη φορά που βρέθηκα στα Τρίκαλα γιατί αυτή θα είναι η 4η μου σεζόν στον ΑΟΤ. Έχω τρομερές εμπειρίες και τρομερά συναισθήματα γι’ αυτή την ομάδα».

Για την κατάσταση στον ΑΟΤ: «Να μην κοιτάμε πίσω, ότι έγινε έγινε γιατί στο ποδόσφαιρο είναι όλα ρευστά. Τα Τρίκαλα είναι η αλήθεια βρίσκονται σε μία δύσκολη κατάσταση, η ομάδα έπεσε και πρέπει να βρει ξανά την αγωνιστική της ταυτότητα ώστε να ξαναφέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Ξέρω πως μπορεί να γυρίσει ο κόσμος και εμείς με την απόδοση μας μπορούμε να το καταφέρουμε. Έχουμε ζήσει καταστάσεις με 5 και 10 χιλιάδες κόσμο στο γήπεδο, μου φάνηκε περίεργο που ο κόσμος απογοητεύτηκε τόσο πολύ. Πολλά παίζουν ρόλο σε ένα κλαμπ από τον πρόεδρο μέχρι τον κόσμο και οτιδήποτε άλλο»

Για την εκτίμηση του κόσμου στο πρόσωπο του: «Ήρθα γιατί το ήθελα, αγαπώ την ομάδα και θέλω να ζήσω και άλλες στιγμές. Χαίρομαι που με εκτιμά ο κόσμος στην πόλη και θα δώσω τα πάντα για την ομάδα. Ο κόσμος επειδή τον ξέρω καλά σε στηρίζει όταν παίζεις ποδόσφαιρο».

Τέλος ο Παντελής Ριζογιάννης χαρακτήρισε την πρόταση που του έγινε από τον Ηλία Αϊβάζογλου τρομερή: «Δέχτηκα μία πρόταση από τον κ. Αϊβάζογλου που ήταν τρομερή για τα σημερινά δεδομένα και δεν δίστασα καθόλου να πω το ναι και είχαμε έρθει εδώ και πολύ καιρό σε συμφωνία. Είδα ένα πλάνο πολύ καλό και γι’ αυτό είπα το ναι. Είχα προτάσεις πολλές αλλά κάτι με τράβαγε στα Τρίκαλα ξανά»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις