Νικήτρια η Αργεντινή στον τελικό της… παρηγοριάς

Νικήτρια στον τελικό της παρηγοριάς αναδείχθηκε η Αργεντινή. Οι «αλμπισελέστε» σε ένα επεισοδιακό ματς, που χαρακτηρίστηκε από πολλά νεύρα, πολύ σκληρά μαρκαρίσματα έως και αντιαθλητικά κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, επικράτησαν της Χιλής με 2-1 και κατέκτησαν την 3η θέση του Copa America, σε ένα παιχνίδι που αποβλήθηκε και ο Μέσι.

Μόλις στο 12’ έπειτα πολύ έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Μέσι, ο Αγουέρο βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Αρίας και αφού τον προσπέρασε, έστειλε την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστίας της Χιλής, ενώ στο 22’ ήταν η σειρά του Λο Σέλσο να κάνει την ασίστ, αυτή τη φορά για τον Ντιμπάλα, που με εξαιρετική ενέργεια νίκησε και πάλι τον Χιλιανό τερματοφύλακα για το 2-0.

Το παιχνίδι είχε πολλή ένταση και τελικά την πλήρωσαν οι Μέσι και Μεδέλ. Σε μία ανούσια φάση, καθώς η μπάλα είχε περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου, οι δυο επιδόθηκαν σε μία έντονη κοκορομαχία με αποτέλεσμα να αποβληθούν αμφότεροι στο 37’.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 59’ με πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο Αρτούρο Βιδάλ, χωρίς στη συνέχεια όμως να σημειωθεί τίποτα το αξιόλογο στην αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις