Στην Πορταριά ο ΝΠΣ Βόλος

Μετά από 14 μέρες προετοιμασίας, ο ΝΠΣ Βόλος αναχώρησε σήμερα (7/7) το πρωί για την Πορταριά, όπου και θα παραμείνει για μία εβδομάδα, μέχρι τις 14/7. Στο Πήλιο θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, ενώ θα ακολουθήσει αυτό στο Καρπενήσι, από τις 21 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου.
Οι παίκτες που θα μεταβούν στην Πορταριά είναι οι Αντώνης Ντεντάκης, Βασίλης Μάντζης, Στέργιος Δημόπουλος, Κώστας Ηλιόπουλος, Κώστας Κορέλας, Βασίλης Κραβαρίτης, Αναστάσιος Καραγκιόζης, Θανάσης Γκαραβέλης, Φράνκο Φεράρι, Αναστάσιος Τσοκάνης, Αγκούστο Μαξ, Παναγιώτης Συμελίδης, Φερνάντο Ζοάο, Μπράιαν Σαρμιέντο, Γιώργος Κορνέζος, Απόστολος Διαμαντής, Κώστας Μπαλογιάννης, Μάριος Τσαούσης, Έρικ Γέντρισεκ, Λευτέρης Λύρατζης, Γιάννης Μυστακίδης και οι νεαροί Γιώργος Κανελλάκης, Γιώργος Μπάλας και Δημήτρης Διμηνάς από την ομάδα Κ19 του συλλόγου, οι οποίοι μετέχουν στην προετοιμασία.
Θυμίζουμε, πως βοηθός του Χουάν Φεράντο και άμεσος συνεργάτης του στην τεχνική ηγεσία είναι ο συμπατριώτης του Βίκτορ Μπασάντρε, γυμναστής της ομάδας είναι ο Τριαντάφυλλος Οικονόμου και προπονητής τερματοφυλάκων ο Αντώνης Παναγιωτόπουλος.
Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί τέσσερα φιλικά παιχνίδια, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας, μέχρι και την επιστροφή των «κυανέρυθρων» από το Καρπενήσι. Συγκεκριμένα, η ομάδα θα δώσει το πρώτο φιλικό στις 14 Ιουλίου στην Πορταριά με τον Θησέα, ενώ θα ακολουθήσει στις 20/7 ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, πριν η ομάδα μεταβεί στο. Στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας ο ΝΠΣ Βόλος θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια, με Πανιώνιο στις 23/7 (τον οποίο θα αντιμετωπίσει και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στη Ν. Σμύρνη) και Λαμία στις 26 Ιουλίου.
Τις προσεχείς μέρες η διοίκηση αναμένεται να ανακοινώσει άλλα τέσσερα φιλικά παιχνίδια στο τελευταίο 20ημερο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος με δυνατούς αντιπάλους, προκειμένου οι «κυανέρυθροι» να τεστάρουν τις δυνάμεις τους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις