Στοίχημα: Πάει ψηλά ο τελικός του Κόπα Αμέρικα

Κυριακή (07/07) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον για τα δεδομένα της εποχής, καθώς διεξάγεται ο μεγάλος τελικός του Κόπα Αμέρικα ανάμεσα σε Βραζιλία και Περού, ενώ υπάρχει δράση και στο Κόπα Άφρικα. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δυο επιλογές τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως είναι η Novibet.

Υψηλό σκορ στο «Μαρακανά»

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με τον τελικό Βραζιλία – Περού. Τα κατάφερε τελικά η Βραζιλία στον σούπερ ημιτελικό με την Αργεντινή, σ’ ένα ματς όπου είχε τον πρώτο λόγο και απέδωσε καλύτερο ποδόσφαιρο. Υπήρξαν φάσεις όπου η διαιτητική ομάδα θα μπορούσε να είναι περισσότερο προσεκτική, ειδικά στο ξεκάθαρο πέναλτι του Αρτούρ στον Οταμέντι, όπου ο Βραζιλιάνος ουσιαστικά βγάζει εκτός φάσης με αγκωνιά τον αντίπαλο του. Απέναντι της θα βρει το φοβερό Περού, που επικράτησε 3-0 της Χιλής στον ημιτελικό και επιστρέφει σε τελικό μετά από 44 χρόνια!

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων, με τη «σελεσάο» να διαλύει τους «ίνκας» με 5-0! Οι δύο χώρες δεν έχουν αναμετρηθεί ποτέ σε τελικό Κόπα Αμέρικα, στα τελευταία 19 μεταξύ τους παιχνίδια το Περού επικράτησε μόλις μια φορά, στο 12-6-1 το σερί για τη Βραζιλία σ’ αυτή τη σειρά αγώνων. Οκτώ κατακτήσεις έχει η Βραζιλία, οι τέσσερις εξ αυτών σε ισάριθμα τουρνουά που διοργάνωσε! Εκτός είναι ο Φαρφάν για το Περού, ενώ τέθηκε νοκ-άουτ ο Γουίλιαν για τη Βραζιλία. Θεωρούμε ότι το ματς θα έχει γκολ, άλλωστε το Περού δεν είναι ομάδα που θα «κλειστεί». Μας αρέσει πολύ το Over 2.5 σε απόδοση 2.00.

Με το Over 2.5 για Αλγερία και Γουινέα

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας απ’ το Κόπα Άφρικα και την αναμέτρηση Αλγερία – Γουινέα. Η χώρα της Βόρειας Αφρικής έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στη φάση των ομίλων, πήρε 3/3 νίκες με Κένυα (2-0), Σενεγάλη (0-1) και Τανζανία (3-0), είναι ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά. Απ’ την άλλη, η Γουινέα κέρδισε μόλις ένα απ’ τα τρία ματς του γκρουπ, αυτό κόντρα στο Μπουρουντί (2-0), πήρε πόντο κόντρα στη Μαδαγασκάρη (2-2), ηττήθηκε απ’ τη Νιγηρία (0-1). Οι τέσσερις πόντοι ήταν αρκετοί για να τη φέρουν στην επόμενη φάση, εδώ πλέον τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ. Καλύτερη ομάδα η Αλγερία, θεωρούμε ότι θα το δείξει, το σκορ μπορεί να πάει ψηλά, καθώς η Γουινέα δύσκολα θα αντέξει. Επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 2.80.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων, αλλά και για άλλους αγώνες και θέματα. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε το βίντεο για τον τελικό του Copa America, ανάμεσα σε Βραζιλία και Περού!

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις