Κλείνει Ατιγιαλάχ ο ΝΠΣ Βόλος

Άλλη μία μεταγραφή ξένου ποδοσφαιριστή έχει στα σκαριά ο ΝΠΣ Βόλος. Οι «κυανέρυθροι» έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Μαροκινό μέσο Γέχια Ατιγιαλάχ, ο οποίος από χθες βρίσκεται στην Ελλάδα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Ο Γέχια Ατιγιαλάχ είναι 24 ετών (γεννημένος στις 2/3/1995), αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και για πρώτη φορά θα αγωνιστεί στην Ευρώπη, καθώς μέχρι τώρα αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της χώρας του. Ο Ατιγιαλάχ θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εφόσον δεν προκύψει κάτι το απρόοπτο, στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΝΠΣ Βόλος και θα ανακοινωθεί επίσημα η απόκτησή του από τους «κυανέρυθρους». Κατόπιν, θα μεταβεί στην Πορταριά, όπου θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και θα αρχίσει προπονήσεις.
Θεωρείται από τους ανερχόμενους ποδοσφαιριστές στο Μαρόκο, έχει κληθεί και στην εθνική ομάδα της πατρίδας του, ενώ από το 2013 μέχρι και την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν στην Ολυμπίκ Σάφι, ομάδα Α’ εθνικής του Μαρόκο, η οποία φέτος τερμάτισε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αξίζει να αναφέρουμε, πως τις πέντε τελευταίες χρονιές ο Ατιγιαλάχ έχει «γεμάτες» χρονιές, ενώ φέτος κατέγραψε 28 συμμετοχές και τέσσερα γκολ. Συνολικά την τελευταία πενταετία ο Μαροκινός μέσος έχει αγωνιστεί σε 114 παιχνίδια με την Ολυμπίκ Σάφι, σκοράροντας και 10 τέρματα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις