Το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Λεχωνίων-Νηλέας

Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση της Ένωσης Λεχωνίων-Νηλέας με τον Βασίλη Σαμαρά να επανεκλέγεται στη θέση του προέδρου. Η σύνθεση είναι η εξής:
Πρόεδρος: Βασίλης Σαμαράς, Α’ αντιπρόεδρος και ταμίας: Ευάγγελος Τζίμας, Β’ αντιπρόεδρος και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων: Αργυρώ Κουκουσέλη, γενικός γραμματέας: Σωτήρης Δεληγιάννης, γενικός αρχηγός: Απόστολος Καραμπελιάς, φροντιστής γηπέδου: Απόστολος Λιάκος, υπεύθυνοι ακαδημίας: Βάσω Γανωτή, Κωνσταντίνος Καλλιμόπουλος, φροντιστές αποδυτηρίων: Απόστολος Γιαννής, Κωνσταντίνος Κονδράκης, μέλη: Γιώργος Πρίκας, Βασίλης Γκατζούρας, Αθανάσιος Γανωτής.
Η διοίκηση έπιασε άμεσα δουλειά και ανανέωσε τη συνεργασία με τον προπονητή Κυριάκο Κοκκινάκη. Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση της Ένωσης Λεχωνίων-Νηλέας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, την ανανέωση της συνεργασίας και για τη νέα αγωνιστική περίοδο με τον προπονητή της ομάδας, κ. Κυριάκο Κοκκινάκη.
Η άψογη συνεργασία με το προπονητικό team, τους αθλητές και την διοίκηση του συλλόγου, καθώς και η επίτευξη των στόχων που είχε θέσει η ομάδα από την αρχή, της συνεργασίας μας, εδραιώνουν την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπό του. Ευχόμαστε και για τη νέα περίοδο τη συνέχεια στις επιτυχίες».
Επίσης, ο σύλλογος των Λεχωνίων ανακοίνωσε και την παραμονή στην ομάδα του 22χρονου στόπερ Νίκου Χαϊδούση: «Η νέα διοίκηση της Ένωσης Λεχωνίων-Νηλέας ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό Νίκο Χαϊδούση.
Ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε την χειμερινή μεταγραφική περίοδο κατέγραψε οκτώ συμμετοχές (όλες σαν βασικός) και πέτυχε δύο γκολ με την ομάδα μας υπηρετώντας παράλληλα την στρατιωτική του θητεία. Έχει αγωνιστεί σε Αμπελόκηπους, Δήμητρα Αγίας, Μελιβοία και Πύρρο Λάρισας. Από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι είχαμε να κάνουμε με έναν πολύ ξεχωριστό και ώριμο ποδοσφαιριστή. Σταθερός με καθαρό μυαλό στο τρόπο παιχνιδιού του όπως και δυνατός στις μονομαχίες του στοιχεία που δύσκολα βρίσκεις σε νεαρούς κεντρικούς αμυντικούς σε συνδυασμό με τον χαρακτήρα του και την εργατικότητα του.
Συνθέτει ένα πολύτιμο γρανάζι στην αμυντική λειτουργία της ομάδας. Η επιθυμία του ίδιου αλλά και της ομάδας να παραμείνει γίνεται πράξη. Του ευχόμαστε υγεία και πάντα επιτυχίες με την ομάδα μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις