Στο προπονητικό τιμ του ΑΟ Τρίκαλα ο Γιάννης Ζαλαώρας

Τα Τρίκαλα επέστρεψαν στην κανονικότητα, μετά τις προ ημερών αναταράξεις, και «έδεσαν» το τεχνικό επιτελείο του Περικλή Αμανατίδη. Μεταξύ των συνεργατών του είναι και ο Γιάννης Ζαλαώρας, ο οποίος ως γνωστόν, την χρονιά που ολοκληρώθηκε ήταν μέλος του προπονητικού τιμ του Ολυμπιακού Βόλου.
Στα Τρίκαλα συνεχίζουν τον σχεδιασμό τους για την επόμενη σεζόν, αφήνοντας πίσω τις προ ημερών εντάσεις ανάμεσα σε Σαμολαδά και Αϊβάζογλου.
Σε αυτό το πλαίσιο, ανακοίνωσαν τα μέλη που θα συνθέσουν το τεχνικό τιμ, μαζί με τον Περικλή Αμανατίδη.
Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους Σήφη Μωυσίδη και Γιάννη Ζαλαώρα οι οποίοι θα πλαισιώσουν το προπονητικό τιμ. Ο κ. Μωυσίδης είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής και στο παρελθόν έχει εργαστεί σε Βέροια, ΑΕΠ, Αγροτικό Αστέρα, Ολυμπιακό Βόλου, Νίκη Βόλου, ΑΟ Τρίκαλα και Αιγινιακό.
Ο Γιάννης Ζαλαώρας είναι προπονητής τερματοφυλάκων, κάτοχος του διπλώματος UEFA B’, και έχει εργαστεί σε Καλλιθέα, Ιωνικό, Προοδευτική, Εθνικό Αστέρα, Φωκικό, Λάρισα, Λαμία, Νίκη Βόλου, Λεβαδειακό, ΑΟ Τρίκαλα και Ολυμπιακό Βόλου ενώ έχει διατελέσει μέλος του τεχνικού επιτελείου της Εθνικής Ελλάδος Κ19».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις