Γ. Βλιώρας: Στόχος της Ανάληψης η ανάδειξη και καθιέρωση νέων παιδιών

Με τη συμμετοχή και των νεοαποκτηθέντων Παλάντζα, Ντίκα και Λυκούδη, συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της Ανάληψης με την καθοδήγηση του Γιώργου Βλιώρα. Ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ που προλαβαίνει και συνδυάζει τόσο την ενασχόλησή του με την πολιτική, όσο και την προπονητική δήλωσε στο goalpost.gr: “Βρισκόμαστε ήδη στη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας μας. Τα παιδιά δείχνουν…

…μεγάλη διάθεση, γεγονός που μας ευχαριστεί όλους. Σε λίγες μέρες ξεκινά και το κύπελλο της ΕΣΚΑΘ κι έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να δώσουμε ορισμένα πολύ δυνατά παιχνίδια, αν και ακόμη δεν είμαστε απόλυτα έτοιμοι, όπως άλλωστε είναι φυσικό λόγω της χρονικής στιγμής στην οποία βρισκόμαστε, αρκετά μακριά ακόμη από την έναρξη του πρωταθλήματος. 

Στόχος της Ανάληψης, ήταν και παραμένει η ανάδειξη και καθιέρωση νέων παιδιών. Ήδη τέσσερα ταλαντούχα παιδιά μετέχουν στην προετοιμασία και πιστεύω πως μελλοντικά θα μπορέσουν να ενταχθούν μ’ επιτυχία στην πρώτη ομάδα. Για τη φετινή χρονιά, στοχεύουμε παίζοντας καλό μπάσκετ να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στο βαθμολογικό πίνακα”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις