Αλλαγές σε μεγάλο βαθμό στο ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου

Κράμα έμπειρων και νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών θα περιλαμβάνει το φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου, βάσει της φιλοσοφίας που έχουν για την ομάδα οι άνθρωποι που θα αναλάβουν τη λειτουργία της ΠΑΕ.
Μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για τη σύσταση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας, θα αρχίσουν και οι επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς διοίκησης, όσον αφορά τα θέματα που απασχολούν την ομάδα και είναι πολλά. Ανακοίνωση προπονητή και τεχνικού επιτελείου, ανανεώσεις συμβολαίων, μεταγραφές, γήπεδο που θα έχει ως έδρα ο Ολυμπιακός, προετοιμασία, γήπεδα προπονήσεων.
Είναι γεγονός, πως εδώ και αρκετές μέρες οι άνθρωποι που θα αναλάβουν την ΠΑΕ έχουν αρχίσει κινήσεις, οι οποίες δεν μπορεί να είναι ακόμη ανακοινώσιμες, από τη στιγμή που δεν έχει προκύψει διοίκηση στην ΠΑΕ. Αυτό θα γίνει μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της δημιουργίας της ΠΑΕ, ανοίξει ο λογαριασμός και καλυφθεί το μετοχικό κεφάλαιο.
Παραμένει άγνωστο πόσοι παίκτες από το περσινό ρόστερ θα συνεχίσουν να φορούν και τη νέα χρονιά την ερυθρόλευκη φανέλα, ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παρουσιαστεί με διαφορετικό πρόσωπο και όπως προαναφέραμε, θα γίνει «πάντρεμα» έμπειρων και ταλαντούχων παικτών, προκειμένου να «χτιστεί» μία ομάδα που θα «διψά» για διάκριση, θα αγωνίζεται με πάθος, θα παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο, προσφέροντας θέαμα στους φιλάθλους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις