Άρχισε η προετοιμασία των ομάδων βόλεϊ του Γ.Σ. Βόλου

Την Τετάρτη 26 Αυγούστου στο όμορφο χώρο του κυλικείου των εγκαταστάσεων του Γ.Σ. Βόλου συγκεντρώθηκαν οι ομάδες βόλεϊ γυναικών-κορασίδων έπειτα από τη διακοπή περίπου δύο μηνών για τις καλοκαιρινές διακοπές. Ο οικοδεσπότης προπονητής κ. Γιόλας Απόστολος είχε την τιμή να παρουσιάσει τον κ. Ξανθόπουλο Παναγιώτη…

…τον νέο προπονητή των αγωνιστικών τμημάτων στις αθλήτριες του συλλόγου. Ο κ. Ξανθόπουλος είναι γνωστός μετά το πολυετές πέρασμα του από τον ιστορικό σύλλογο της πόλης μας τον Γ.Σ. Νίκη Βόλου. Μετά την εξέλιξη αυτή τα τμήματα βόλεϊ θα έχουν την τιμή και την πολυτέλεια δύο ειδικευμένων προπονητών στο χώρο του αθλήματος. Οι στόχοι και τα αντικείμενα πολλά αλλά η διάθεση και οι μεγάλες δυνατότητες της συνεργατικής δουλειάς μπορούν να φέρουν αποτελέσματα για αυτό το σχετικά νέο τμήμα του ιστορικού συλλόγου (3 χρόνια ζωής η ομάδα γυναικών αλλά με 5ετή συμμετοχή στα αναπτυξιακά τμήματα, μετά και την παράδοση της σκυτάλης από τα ανδρικά τμήματα που ήταν η μεγάλη μας ιστορία στο τοπικό βόλεϊ (με προεξέχων αθλητή κ. Μπάμπη Ρήγα στους εκατοντάδες αθλητές που πέρασαν από το σύλλογο).
Ακόμη την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015 ξεκίνησαν και οι παγκορασίδες Α και Β, επίσης στις εγκαταστάσεις του Γ.Σ. Βόλου για την προετοιμασία του δικού της πρωταθλήματος και όποια δείξει το κάτι παραπάνω τότε θα αγωνίζεται και στη μεγαλύτερη κατηγορία, όπως αυτή των κορασίδων.
Η διοίκηση του Γ.Σ. Βόλου τους εύχεται καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις