Αφήνει Ζαχίντ, στρέφεται σε Ροντέν ο Παναθηναϊκός

Οριστικό τέλος φαίνεται πως μπαίνει στην υπόθεση του Γιαχιάς Ζαχίντ για τον Παναθηναϊκό καθώς οι “πράσινοι” είχαν καταθέσει πρόταση για δανεισμό του ποδοσφαιριστή στον ΑΠΟΕΛ, με προθεσμία να πάρουν απάντηση μέχρι χθες. Παρ’ όλα αυτά, δεν υπήρξε ποτέ απάντηση από την ομάδα της Λευκωσίας και έτσι ο Παναθηναϊκός στρέφεται σε εναλλακτικές περιπτώσεις που εξετάζει για τη συγκεκριμένη θέση.

Ο Zαχίντ επιθυμούσε να συνεργαστεί και πάλι με τον Γιώργο Δώνη καθώς ήταν ο προπονητής που τον ανέδειξε στο διάστημα της παρουσίας του στον πάγκο των “γαλαζοκίτρινων”, ωστόσο, φαίνεται πως τελικώς δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί χρυσή τομή με την ομάδα με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο ο ποδοσφαιριστής.

Μία, λοιπόν, από τις βασικές εναλλακτικές του “τριφυλλιού”, αν όχι η πρώτη, είναι αυτή του 28χρονου Σουηδού, Μάρκους Ροντέν, που έμεινε ελεύθερος από την Κροτόνε. O Ροντέν απέρριψε την πρόταση ανανέωσης από την πλευρά της ομάδας της Serie B, ενώ φαίνεται να μην επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του από όπου έχει προτάσεις.

Ο Ροντέν είναι κεντρικός μέσος με καλά τρεξίματα, ενώ διακρίνεται και για τα τελειώματα του γεγονός που του δίνει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και ως εξτρέμ προσφέροντας επιπλέον επιλογές στον προπονητή του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις