Γιουρόπα Λιγκ: Τι χρειάζεται η ΑΕΚ για να βρεθεί στους ισχυρούς των πλέι οφ

Εβδομάδα αγωνιστικών υποχρεώσεων είναι η τρέχουσα στο Europa League, με την ΑΕΚ να έχει το δικό της ενδιαφέρον, όσον αφορά την πιθανή (εφόσον προκριθεί) παρουσία της στο γκρουπ των ισχυρών στα πλέι οφ.

Η Ένωση ξεκινά την ευρωπαϊκή συμμετοχή της στον τρίτο προκριματικό της διοργάνωσης και για να βρεθεί στους ομίλους χρειάζεται να περάσει από δύο γύρους. Αν στα πρώτα δύο της παιχνίδια θεωρητικά θα έχει πιο εύκολο αντίπαλο, ούσα στους ισχυρούς, δεν ισχύει κάτι αντίστοιχο στα πλέι οφ, με τις υπάρχουσες συνθήκες.

Αυτή την στιγμή, η ΑΕΚ αναζητά αποκλεισμό τριών ομάδων με καλύτερο συντελεστή από την ίδια για να «ανέβει» δυναμικότητα και να αποφύγει αντιπάλους όπως οι Αϊντραχτ, η Εσπανιόλ, η Γουλβς από τις παραπάνω αλλά και η Μπράγκα, η Φέγενορντ ή η Σπάρτα Πράγας. Αρχής γενομένης από τον πρώτο προκριματικό, οι «κιτρινόμαυροι» αναζητούν αποκλεισμούς-εκπλήξεις των Μάλμε (από την Μπαλιμένα Γιουνάιτεντ της Β.Ιρλανδίας), Λέγκια Βαρσοβίας (από την Γιουρόπα του Γιβραλτάρ) και Στεάουα Βουκουρεστίου (από την Μιλσάμι της Μολδαβίας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις