Στο προσκήνιο οι ρεαλιστικές λύσεις για τον Ηρακλή

Το θέμα του ΝΠΣ Βόλος κατέρρευσε με γδούπο, μετά τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου και αναζητείται στήριξη για τα εφικτά σενάρια λύσεων.

Μετά την οριστική διάψευση των προσδοκιών Παπαδόπουλου και την εμφατική αποδόμηση του σεναρίου του Βόλου, οι παράγοντες του Συλλόγου εξακολουθούν να ασχολούνται εντατικά με τα υπόλοιπα σενάρια, για την εξεύρεση λύσης.

Το πιο ισχυρό και το πιο ρεαλιστικό από αυτά είναι πάντοτε η προοπτική συμφωνίας με ομάδα της Football League για εξαγορά των φορολογικών δεδομένων της, προοπτική για την οποία υπάρχουν διαθέσιμες εκδοχές.

Πλέον, οι ιθύνοντες του Ημίθεου έχουν μία ξεκάθαρη εικόνα, όσον αφορά στην οικονομική πλαισίωση του συγκεκριμένου project, καθώς γνωρίζουν σε ξεκάθαρα, σε ποιο επίπεδο θα πρέπει να κινηθεί ο τομέας της χρηματοδότησης αυτής της επιλογής για εταιρική και αγωνιστική επανεκκίνηση της ομάδας.

Συνεπώς, βρίσκονται στη φάση αναζήτησης ενός συνολικού κεφαλαίου, το οποίο θα κινείται περί τις 800 με 900 χιλιάδες ευρώ και το οποίο έχει προϋπολογιστεί ότι θα καλύψει το σύνολο των αναγκών για τη νέα αγωνιστική περίοδο (αγορά ΑΦΜ, κάλυψη μετοχικού κεφαλαίου νέας ΠΑΕ και δημιουργία ομάδας πρωταθλητισμού στη νέα Football League).

Το εγχείρημα είναι δύσκολο, με δεδομένο ότι οι υπάρχοντες οικονομικοί υποστηρικτές δεν μπορούν να εγγυηθούν την καταβολή ενός τέτοιου ποσού, ακόμη κι αν κανείς αφαιρέσει κοντά στις 130.000 ευρώ, οι οποίες αντιστοιχούν στα έσοδα από το ήδη υπάρχον τηλεοπτικό συμβόλαιο και αναλογούν σε κάθε ομάδα της κατηγορίας.

Πηγή: bluearena

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις