Άρχισε η χρονιά για την Ακαδημία του Ολυμπιακού Β. (photos)

Η πρώτη συγκέντρωση της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (5/9) στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στην Άλλη Μεριά. Δεκάδες παιδιά με τους γονείς τους έδωσαν το «παρών», τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός, ενώ…

…δόθηκε το πρόγραμμα προπονήσεων (οι προπονήσεις αρχίζουν τη Δευτέρα 7/9).

Προπονητές της Ακαδημίας φέτος είναι οι Αντώνης Δαλούκας (επικεφαλής και υπεύθυνος της Ακαδημίας), καθώς και οι Νίκος Δενελάβας, Χρήστος Κολημήτρας, Στέργιος Σιαμέτης, Φώτης Αγραφιώτης και Γιώργος Κυριαζής.

Ο πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, Νίκος Τσεκούρας, μιλώντας στα παιδιά της Ακαδημίας και τους γονείς μεταξύ άλλων τόνισε: «Θέλω να καλωσορίσω όλα τα παιδιά της Ακαδημίας και να ευχαριστήσω όλους τους γονείς που εμπιστεύτηκαν για μια ακόμη χρονιά την εκπαίδευση των παιδιών τους στον Ολυμπιακό.

Θα προσπαθήσουμε, πέρα από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, να μάθουμε στα παιδιά, ότι το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι που προάγει τη φιλία, τον σεβασμό στον αντίπαλο και την άμιλλα, καθώς και ότι πρέπει να συνδυάζεται παράλληλα με την πρόοδο τους στο σχολείο.

Για το αγωνιστικό κομμάτι αναθέσαμε την όλη οργάνωση των γκρουπ και την επαφή με τους γονείς στον κ. Αντώνη Δαλούκα, ο οποίος θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνος και συνδετικός κρίκος μεταξύ των γονιών και της διοίκησης.

Να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά, με υγεία και καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο υπεύθυνος της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Αντώνης Δαλούκας, ο οποίος τόνισε τα εξής: «Πιστεύω ότι όλοι μαζί με σωστή συνεργασία θα καταφέρουμε να πετύχουμε κάτι καλό στο τέλος. Φέτος προσπαθούμε να λειτουργήσουμε πάνω σε μια άλλη δομή, γι’ αυτό και η οργάνωση έχει τεθεί σε μια καινούργια βάση. Ο στόχος της διοίκησης είναι να βγουν από τον Ολυμπιακό καλοί αθλητές, αλλά ταυτόχρονα παιδιά με αυτοπεποίθηση, με σεβασμό, με αρχές, οι οποίες θα πρέπει να βασιστούν πάνω στην ιδέα του Ολυμπιακού Βόλου.

Εύχομαι σε όλα τα παιδιά και στους γονείς καλή χρονιά».

Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost.gr στιγμιότυπα από τη σημερινή πρώτη συγκέντρωση της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Βόλου:

Αγιασμός Ακαδημία Ολυμπιακός Βόλου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις