Ολυμπιακός Β.: Προφορική συμφωνία με αρκετούς παίκτες

Είναι δεδομένο, πως ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος θα ηγηθεί και φέτος της προσπάθειας στον Ολυμπιακό Βόλου, από τη στιγμή που έχει προχωρήσει ο ίδιος τον σχεδιασμό, μαζί με τα άτομα που έχει φέρει στην ομάδα, τον τεχνικό διευθυντή Διονύση Παππά και τον προπονητή Θωμά Γράφα. Υπάρχει καθημερινή συνεργασία και των τριών για τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας και ήδη αρκετοί παίκτες έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία και άμεσα θα κληθούν να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους». Πρόκειται για ποδοσφαιριστές με εμπειρία, αλλά και ταλαντούχους παίκτες, που προέρχονται από «γεμάτες» χρονιές.
Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση σε όλους τους ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ, που επιθυμεί να κρατήσει στην ομάδα. Ορισμένοι έχουν απαντήσει θετικά, ενώ με άλλους υπάρχει απόκλιση στο οικονομικό και είναι άγνωστο, αν στο τέλος θα βρεθεί η «χρυσή» τομή. Επίσης, κάποιοι παίκτες για διάφορους λόγους επιθυμούν να συνεχίσουν σε άλλες ομάδες την καριέρα τους.
Στον Ολυμπιακό, πάντως, κινούνται βάσει ενός συγκεκριμένου μπάτζετ και σε καμία περίπτωση δεν θα κάνουν αλόγιστες κινήσεις, να φέρουν παίκτες που στο τέλος δεν θα μπορούν να τους πληρώσουν και να δημιουργηθούν μεγάλα προβλήματα στην ομάδα. Τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, οι ομάδες περνούν από στάδια επιτήρησης για να πάρουν αδειοδότηση, ενώ όσες δημιουργούν χρέη θα βρεθούν αντιμέτωπες με τιμωρίες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις