Σε φουλ ρυθμούς η προετοιμασία του ΝΠΣ Βόλος

Συνεχίστηκε την Τετάρτη για τέταρτη μέρα στην Πορταριά η προετοιμασία των παικτών του ΝΠΣ Βόλος, με τον Χουάν Φεράντο και τους συνεργάτες του να βάζουν τις βάσεις πάνω στις οποίες θα «χτιστεί» η ομάδα, ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.
Οι προπονήσεις είναι καθημερινά διπλές και 26 συνολικά ποδοσφαιριστές λαμβάνουν μέρους. Το κλίμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι πολύ καλό και κάτι καλό «χτίζεται» στον ΝΠΣ Βόλος. Ο Ισπανός τεχνικός δουλεύει τόσο στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, όσο και στην τακτική. Το ευχάριστο για τους «κυανέρυθρους» είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Καθημερινά στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, θέλοντας να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του προπονητή και μια θέση στην ενδεκάδα, αν και ακόμη είναι νωρίς, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε, πως δεν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ, τη στιγμή που υπάρχουν κενές θέσεις. Αυτές θα καλυφθούν με παίκτες που θα έχουν και το ταλέντο και τη διάθεση και όρεξη να προσφέρουν στην ομάδα και μέσα από αυτή να διακριθούν και οι ίδιοι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις