«Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται…»

Οι πρώτες κινήσεις της νέας Διοικούσας Επιτροπής Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, με επικεφαλής τον Μπάμπη Τουτουντζόγλου, δίνουν το στίγμα και τη φιλοσοφία τόσο του αγωνιστικού τμήματος όσο και του εξωαγωνιστικού. Αγωνιστικά η διοίκηση του τμήματος δημιουργεί μία ομάδα ικανή να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει με αξιώσεις την επάνοδό της στη Β’ Εθνική κατηγορία. Στο διοικητικό κομμάτι ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου κάνει αγώνα δρόμου να εξασφαλίσει το μπάτζετ της ομάδας, έχοντας ήδη κλείσει συμφωνίες που θα “σηκώσουν” το μεγαλύτερο οικονομικό βάρος. Η διοίκηση του τμήματος ποντάρει πολύ στη συμπαράσταση του κόσμου μέσω της αγοράς μίας κάρτας διαρκείας, τα οποία κυμαίνονται από 30 έως 150 ευρώ.

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Και την φετινή χρονιά, σε θέλουμε δίπλα μας!

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της Μαγνησίας, τους φίλους του μπάσκετ και τους οπαδούς της αγαπημένης μας ομάδας πως ξεκίνησε η διάθεση των καρτών διαρκείας της αγωνιστικής σεζόν 2019-2020. 

Η χρονιά που έρχεται βρίσκει την ομάδα μας στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, με σαφή στόχο να χτιστεί ένα ρόστερ με προοπτική αλλά ικανό να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία.

Η αγορά μιας κάρτας διαρκείας πέρα από την οικονομική ενίσχυση που προσφέρει στην ομάδα μας, δίνει την δυνατότητα στον κάτοχο να παρακολουθήσει τους 14 εντός έδρας αγώνες της Νίκης Βόλου στην Γ’ Εθνική με πολύ μικρό κόστος.

Η τιμή της κάρτας διαρκείας (κατηγορία Silver) ορίζεται στα 30 ευρώ και ισχύει για όλους τους αγώνες έδρας της ομάδας μας (επίσημοι και φιλικοί).
Επίσης, διατίθεται περιορισμένος αριθμός καρτών διαρκείας κατηγορίας “Gold” με κόστος 50 ευρώ, οι κάτοχοι των οποίων θα έχουν αποκλειστική είσοδο στην κεντρική κερκίδα του κάτω διαζώματος του γηπέδου.

Τέλος, υπάρχουν 15 κάρτες διαρκείας κατηγορίας “Diamond” στην τιμή των 150 ευρώ, οι κάτοχοι των οποίων θα διαθέτουν δικό τους αριθμημένο κάθισμα στις δύο πρώτες σειρές της κεντρικής κερκίδας, απολαμβάνοντας ταυτοχρόνως κάποια VIP προνόμια.

Μπορείτε να προμηθεύεστε τις κάρτες από τα μέλη της Δ.Ε. και να κάνετε την προεγγραφή σας στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα:
6947688550 Τσιντσίνης Μιχάλης

«Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται…»

#nikivoloubc #new_season